Vívás

Kun Anna első lett a MK újabb fordulójában

Remekeltek a tatai vívók a felnőtt Magyar Kupán, ahol mind egyéniben, mind csapatversenyben dobogóra állhattak. (2021.01.26)

Tovább

Két arany és egy bronz a felnőtt vívó OB-n

Ragyogó tatai sikerek születtek a 2020-as Felnőtt Vívó Országos Bajnokság női párbajtőr versenyein. Egyéniben Kun Anna első, Büki Lili pedig harmadik lett, míg a csapatversenyt is a tataiak nyerték. (2020.12.23.)

Tovább

Tatai csapatezüst párbajtőrben

November elsején, a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban rendezték a női párbajtőrcsapatok Magyar Kupáját, ahol az OMS-Tata lányai ezüstérmet szereztek (2020.11.02.)  

Tovább

NŐi párbajtőr U23 EB:Magyarországé a 3. hely!

A magyar csapat átlagéletkora 19 év. És a bronz az övéké, Magyarországé! (2019.06.01)

Tovább

Gnám Tamara 7. a Junior Női Párbajtőr Előválogató

A budapesti rendezésű Junior Női Párbajtőr Előválogató Versenyen a Tatabányai SC versenyzője, Gnám Tamara a 7. helyet tudta megszerezni.(2019.05.27)

Tovább

Eszter, Lili és a mesterek örömszavai!

Szombat ilyen jól még nem zárulhatott: kadet női parbajtőrben Muhari Eszter arany-, Büki Lili borzérmes lett a toruni kadett és junior világbajnokságon! Olvassuk, miként örülnek mindennek a főszereplők!(2019.04.13)  

Tovább

Büki Lili újra legyőzte az olimpiai bajnokot!

A 16 éves Büki Lili nyerte a felnőtt párbajtőr válogatót. Remek eredménnyel zárták a tatai párbajtőrözők a Magyar Kupa utolsó fordulóját. (2018.05.20)

Tovább

Aranyos lányok

Kadet Európa Bajnokság, 2018. Socsi: a magyar női párbajtőrcsapat, Plásztán Attila vezetésével, soraiban a tatai Büki Lilivel aranyérmes lett! (2018.03.05)

Tovább

A párbajtőröző Büki Lili győzött Pozsonyban

Pozsonyban versenyeztek válogatott kadét vívóink, akiknek ez volt az utolsó megméretésük a márciusi Európa-bajnokság előtt. A leány párbajtőrözők remekeltek, a csapatsiker mellett Büki Lili egyéniben is aranyérmet szerzett. (2018.01.10)

Tovább

Plásztán Attila 30 éve neveli a fiatalokat

A közeljövőben megépülő új tatabányai sportcsarnok a vívószakosztály életében is óriási változásokat fog hozni. Jelenleg öt páston dolgoznak kicsiny vívótermükben, azonban az új létesítményben 18 pást áll majd a társaság rendelkezésére, hogy minél jobb eredményeket érjenek el. A tatabányai vívók, és a magyar junior női párbajtőr válogatott edzőjével, Plásztán Attilával beszélgettünk. (2017.11.08)

Tovább

Esztergályos Patrik vb bronzérmes Plovdivban

A plovdivi kadet és junior világbajnokságon a harmadik helyen végzett junior férfi párbajtőrcsapatunk, soraiban a tatai Esztergályos Patrikkal. (2017.04.11)

Tovább

Gnám Tamara vb ezüstérmes!

A plovdivi kadet és junior vívó vb-n ezüstérmet nyert a tatabányai Gnám Tamara. A kadet női párbajtőrözők versenyében rajta kívül még két magyar jutott a negyeddöntőbe. (2017.04.02)

Tovább

« 1/9. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió