Autósport

Győzelemmel indított a Clone Rally Team

Dudás Gergő, a Clone Rally Team versenyzője, már gyermekkorában is aktívan érdeklődött az autók iránt. Négy évvel ezelőtt érkezett el a lehetőség, hogy hivatalosan is kipróbálja a rally autókat, majd kialakult a Clone csapata, melyet évről-évre próbálnak fejleszteni. (2021.01.26)  

Tovább

Zöld lámpát kapott a Sportcsarnok építése is

A tatabányai sportbarátok - különösen a Kék Tigrisek szurkolói és a vívók, hiszen 12 pástot magába foglaló vívó terem is lesz a csarnokban - évek óta várják, hogy elinduljon az új, hatezer főt befogadó csarnok építése.(2019.09.19)

Tovább

Élmény volt az első közös rallye versenyünk!

Dudás Gergő és a komáromi Marcsa Niki első közös versenyét teljesítette nemrég Salgótarjánban, ahol a kitűzött céljaikat maradéktalanul teljesítve értek célba, megalapozva ezzel egy remélhetőleg sikeres és hosszú távú együttműködést. Egyetlen apró kalandjukat gond nélkül átvészelték, erről és teljes a salgótarjáni versenyhétvégéről Marcsa Nikit kérdeztük. (2017.05.10.)

Tovább

Komáromi rallye-revans Miskolcon

A komáromi Marcsa Niki és Borza Tamás első közös évét töltötte el a 9-es géposztályban, a Rallye2 Bajnokságban, ahol az egri bemutatkozás után Miskolcon már a géposztály dobogójának a legfelső fokára állhatott fel a hondás páros, majd az év végén a szakági díjátadó gálára is hivatalosak voltak. Nikinek azonban a Rallye2 mellett a MARB futamain is helyt kellett állnia, ahol bődületes tempóban száguldoztak a pályákon, alaposan megszorongatták a sokkal komolyabb autókkal induló vetélytársakat. A mozgalmas és eseménydús 2016-os évről Marcsa Nikivel beszélgettünk. (2017.01.10)

Tovább

Dübörögtek a lóerők Oroszlányban

Minden várakozást meghaladóan, összesen 83-an adták le nevezésüket a vasárnap megrendezésre került Bányásznapi Oroszlány Rallye-ra. (2016.08.30)

Tovább

Három Hernádi-ezüst

A hegyi gyorsasági autósok Európa Kupájában és a Közép-Európa Zónatrófea-sorozatban, valamint a szlalom Közép-Európa-bajnoki szériában is a második helyen zárt az összetett versenyben Hernádi László. (2015.10.27.)

Tovább

Harmadik az utolsó Eb-futamon

A korábbi, szlovéniai Eb-bronz után a horvátországi Buzetben is az Európa-bajnoki dobogó harmadik fokára állhatott fel Hernádi László. A tatai gyorsasági autóversenyző jól ismerte az isztriai pályát, ahol korábban – igaz, más sorozatban – futamgyőztesként is szerepelt már. (2015.09.27.)

Tovább

Autómentes nap – díjtalan helyi utazással

Gyakran tapasztalhatjuk reggelenként, hogy az iskolák környékén nagy forgalmi dugók alakulnak ki, amikor a szülők autóval viszik a gyerkőcöket suliba. Régiós szolgáltatóként nem titkolt cél, hogy az egyéni közlekedésről a közösségi, autóbuszos közlekedésre vezesse át a legfiatalabb korosztályt. (2015.09.18.)

Tovább

Hernádi két bronzérme

A harmadik helyet szerezte meg Hernádi László a gyorsasági hegyiautósok Európa-bajnoki sorozatának legutóbbi, szlovéniai futamán, Illirska Bistricán. (2015.09.04.)

Tovább

Hernádi László vezet

A szlovéniai negyedik helyezés után az olaszországi Ascoli hegyei között rendezett versenyen az élen végzett Hernádi László a gyorsasági hegyi autósok FIA Európa Kupa-sorozatában. A Tatai AC kiválósága ezzel átvette a vezetést a Hill Climb Cup-szériában az olasz Hafner Armintól. (2015.07.08.)

Tovább

Hernádi 3. Verzegnisben

Harmadik helyen végzett Hernádi László az olaszországi Verzegnisben rendezett hegyi autós Európa Kupa futamon. Ennek a versenynek az eredménye a Közép-Európa Zónatrófea-sorozatba is beleszámít. (2015.05.21.)

Tovább

Hernádi idén is a dobogóra hajt

Idén is elrajtol az FIA Challenge (Európa Kupa) és Közép-Európa Zónabajnoki futamain Hernádi László. A Tatai AC hegyi autóversenyzője 2015-ben is a Mistubishi Lancerrel vesz részt a futamokon, amelyeken szeretne minél több pontot gyűjteni, habár a végső győzelemre kevés az esély. (2015.04.23.)

Tovább

« 1/11. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió