Öttusa

Vadkerti Adél (Komárom) - hazánk legjobb golfozója

Az ifjú sportolónő 10 éves korában találkozott a golffal. A pályára édesapja vitte ki és ő egyből beleszeretett a sportba, rá tíz évre pedig már vezeti Magyarország női ranglistáját. (2020.08.27)

Tovább

Hídfutás- Esztergom 2018

Háromezernél is többen vettek részt az idei Hídfutáson.(2018.09.30)    

Tovább

Baleset nélkül vezetnek

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. tatai ünnepségén a baleset nélkül vezető sofőröket jutalmazták. (2015.10.26.)

Tovább

Ivókút a Csónakázó-tónál

Az Észak-Dunántúli Vízmű Zrt. és a tatabányai önkormányzat közös beruházásaként valósulhatott meg az új Csónakázó-tói ivókút. (2015.09.08.)

Tovább

Sarolta remekelt

Kovács Sarolta, az egyik legnagyobb magyar öttusázó reménység megnyerte az idei magyar bajnokságot. Igaz, a Volán Fehérvár színeiben, ám a szép sikerben Tatának is nagy szerepe van. (2015.07.29.)

Tovább

Háromtusáztak a tatai dandár katonái

Dandárszintű katonai háromtusa-bajnokságot rendeztek Tatán, az MH 25. Klapka György Lövészdandárnál. (2014.08,.30.)

Tovább

KITEKINTŐ

A Volán és a katasztrófavédelem együttműködése. A Vértes Volán Zrt. minden esztendőben elkészíti társadalmi felelősségvállalási programját, melynek része a prevenciós tevékenység. A korábbi, közúti balesetek megelőzésére szolgáló kampány után az idén a szénmonoxid-mérgezések visszaszorításában vállal partnerséget a társaság. (2014.02.07.)

Tovább

Öttusa világbajnokság Tatán

Ismét nívós sporteseménynek ad otthont Tata szeptember 18-tól 24-ig. A 16-tól 17 éves korosztálynak ifjúsági öttusa világbajnokságot rendeznek az edzőtáborban. Az úszó számoknak a tatabányai Gyémánt Fürdő lesz a házigazdája. (2012.09.10.)

Tovább

Szent László-menet

   A katonai gyalogság védőszentjének ünnepén a Magyar Honvédség 25. Klapka György Lövészdandár és a Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Egyesület közös szervezésű teljesítménytúráján mintegy háromszázan vettek részt a kijelölt hetven kilométeres arany, illetve az ötven kilométeres ezüsttávon. (2012.07.11.)

Tovább

Szilveszteri futás Tatán

Tata Város Polgármesteri Hivatala és a Fiatal Utazók Klubja szeretettel várja az év utolsó napján futni vágyókat.

Tovább

Öttusa Európa-bajnokság

Az elmúlt héten öt napig a Tatai Edzőtábor és a tatabányai Gyémánt fürdő adott otthont  a Nyílt Öttusa Ifjúsági „B” Európa-bajnokságnak , amelyre kontinensünk 21 országából , sőt még Egyiptomból is érkeztek versenyzők. (2011.07.18.)

Tovább

Öttusa ifjúsági Eb Tatán

Tata ad otthont július 11-től a női és férfi ifjúsági B-korosztályos öttusa Európa-bajnokságnak, amelyre több mint száz nevezőt várnak a szervezők. A Magyar Öttusa Szövetség (MÖSZ) vezérkara a vizek városába látogatott, hogy megtegye az előkészületek első lépéseit. (2011.06.07.)

Tovább

« 1/3. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió