Kerékpár

I. világháborús kerékpár emléktúra Komáromban

Szeptember 23-án több tekintetben egyedülálló – 1 városban, 2 országban, 15 I. világháborús emlékhely érintésével, 19 magyar és szlovákiai magyar egyesület, polgári társulás, intézmény közreműködésével zajló – kerékpáros teljesítménytúrára várunk felső tagozatos és középiskolás csoportokat, családokat és egyéni résztvevőket a Duna két partjáról Komáromba. A résztvevők két 27 és egy 14 km-es túra közül választhatnak. (2017.09.08)

Tovább

IX. Pilis Kerékpáros Hegyi Egyéni Időfutam-sorozat

2017.09.03-án idén is megrendezésre kerül immár IX. alkalommal a Pilis kupa kerékpáros hegyi egyéni időfutam sorozat I. fordulója a maga 26 km-es távjával. Aki már volt ezen versenyen annak jó hír, hogy a parkerdő területe újra lett aszfaltozva, így már teljesen tökéletes körülmények között versenyezhetnek az indulók. (2017.08.23)

Tovább

Több százan tekertek Komáromban

Augusztus 13-án immáron 3. alkalommal szervezte meg a Brigetio Kerékpáros Sportegyesület a III. Brigetio Országúti Mezőnyversenyt, amely idén először a Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság részét is képezte.  A megméretetés célja a biztonságos versenyzés és a kerékpársport népszerűsítése mellett városunk kulturális, történelmi, és turisztikai megismertetése is volt, a résztvevők térítésmentesen látogathatták az Igmándi erőd kőtárát, kedvezményesen strandolhattak a Brigetio Gyógyfürdőben, száguldozhattak a gokarton és kedvezménnyel pizzázhattak. (2017.08.13)

Tovább

7. Tata – Szőgyén kerékpártúra

Tata Város Diákönkormányzata (TAVIDÖK) hét évvel ezelőtt elhatározta, hogy meglátogatja szőgyéni testvéreinket kerékpáron. Kb. 75 km-es út választ el bennünket, ezt a távolságot a fiatalok komolyabb felkészülő edzés nélkül is teljesíthetik, így bátran belevágtak. (2017.06.22)

Tovább

Kerékpárral az SM betegekért

Egy Sclerosis Multiplexben szenvedő mogyorósbányai férfi, Ternován Zoltán május 13-tól körbekerékpározza Magyarországot, indulás Esztergomból. Hazánk évek óta csatlakozik a Nemzetközi SM Föderáció (MSIF) által meghirdetett World MS Day kezdeményezéshez: az SM betegek és érintett családok május végén világszerte ráirányítják a figyelmet a fiatal korban fellépő gyógyíthatatlan neurológiai betegségre. A Te Se Add Fel Egyesület 2017-re vállalt fontos célkitűzése az SM Világnaphoz kötődő rendezvénysorozat megszervezése. (2017.05.10)

Tovább

Egymilliárdos kerékpárút

Tavaly márciusban írt alá konzorciumi megállapodást Kecskéd, Környe és Oroszlány polgármestere a három települést és Tatabányát összekötő, 1,1 milliárd forint értékű kerékpárút megvalósításáról.(2017.04.14)

Tovább

Öt kilométer új kerékpárút Tatabányán

Bánhida és Dózsakert komplex kerékpáros közlekedésfejlesztése összesen 470 millió forintból valósul meg, amelyből 362 millió forint európai uniós támogatás, 108 millió forint pedig önkormányzati önerő. (2017.04.13)

Tovább

Megalakult a Dorogi Kerékpáros Klub

Március 29-én, 15 taggal megalakult a DESE új szakosztálya, a Dorogi Kerékpáros Klub. Az egyik alapító, Farda Zsuzsa invitálja az érdeklődőket soraik közé. (2017.04.10)

Tovább

Két olimpiai aranyat nyertek a kömlődi síelők

Szenzációs eredményt értek el megyénk sportolói a Speciális Olimpia Téli Világjátékokon. A kecskédi Szanyi Petra és a nyergesújfalui Csernai Tibor Miklós aranyérmet szerzett alpesi síben az Ausztriában rendezett speciális olimpián. (2017.04.07)

Tovább

Kárpát medence vizei kerékpárút

Kerékpártúra lesz 2017. június 24-29 között a Tisza és Körösök mentén. Az útvonal: Kecskemét - Csongrád - Szentes - Szarvas – Szeghalom – Mezőberény – Békés – Békéscsaba – Gyula. Jelentkezési határidő: április 28. Részletek a cikkben! (2017.04.03)

Tovább

Downhill kerékpárveseny Szomódon

A Brigetio KSE második alkalommal szervez Downhill kerékpárversenyt Szomódon. A részletes program a plakáton olvasható. A downhill a hegyikerékpár sport extrém ága, ahol technikás, kövekkel, ugratókkal, letörésekkel tarkított, erősen lejtős terepen kell bringázni. (2017.03.08)

Tovább

Két keréken falták a kilométereket

A Brigetio Kerékpáros Sportegyesület első alkalommal szervezett egyenkénti indítású országúti- és MTB időfutamot Nagyigmánd–Bábolna–Nagyigmánd útvonalon, amelyen több mint száz kerékpáros mérte össze erejét. (2016.10.12.)

Tovább

« 1/9. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió