Sakk

Országos bajnok a Géniusz SE Tata-Naszály csapata

November 2-5. között rendezték a Magyar Ifjúsági Sakk Csapatbajnokságot Szombathelyen. Horváth Csaba elnökségi tag összefoglalója szerint: A Géniusz SE Tata-Naszály csapata egy nagyon fiatal egységgel vágott neki az országos versenynek, mindössze 14,5 volt az átlag életkor, pedig 18 év a korhatár (2017.11.05)

Tovább

Térségi szenior sakkverseny

Tatabányán, A Vértes Agorája ad otthont 2017. július 22-én szombaton 09:00 órától a térségi senior sakkversenynek. A versenyre Tatabányán és kistérségében (Tarján, Héreg, Gyermely, Szomor, Vértesszőlős, Környe, Vértessomló, Várgesztes, Szárliget) élő 60. életévüket (2017.06.30-ig) betöltött, sakkozni tudó és szerető jelentkezőket várunk. (2017.07.12)

Tovább

Sakkoztak, pingpongoztak, fociztak

29 gyermek részvételével zajlott az idei Tatabányai Ifjúsági Sakktábor a Kertvárosi Bányász Művelődési Otthonban a Lángos Józsa Sakk-kör Egyesület szakmai hátterével,  Mészáros Vilmos táborvezető irányításával. (2017.07.05)

Tovább

15 éves és már sakkmester

FIDE mesteri fokozata elérése kapcsán elismerésben részesítette Esztergom Város Önkormányzata Szabó Márton Mihály sakkozót, akit ez alkalomból a polgármesteri hivatalban fogadott Romanek Etelka polgármester asszony. (2017.03.03)

Tovább

A naszályi sakkozók diadala

Tatabányán, a sárberki iskolában rendezték a sakk diákolimpia megyei döntőjét, ahol kiválóan szerepeltek a naszályi Géniusz SE fiatal versenyzői. (2017.02.06)

Tovább

Az Esztergomi Sakk Club az NB II közelébe került

A hétvégén rangadót nyert a csapat a Szentgyörgymezői Olvasókörben. Az M1 bajnokságban második helyezett Géniusz Tata-Naszály II. csapata érkezett városunkba (a Géniusz Tata-Naszály első csapata az NB II-ben szerepel), Szabó Marciék a rangadón 7-3-ra könnyedén nyertek. (2016.12.20)

Tovább

Megyei sakkbajnokság, Esztergom

A IV. Esztergom Fide Open-t október 21-23. között rendezték meg Esztergomban, a bazilika árnyékában, a Balassa Bálint Iskolában. A nemzetközi verseny egyben Komárom-Esztergom megye felnőtt sakkbajnoksága is volt. (2016.10.28)

Tovább

Koródi Mihály Tatabánya szenior sakkbajnoka

A Vértes Agórája adott otthont a Tatabánya MJV Önkormányzata által meghirdetett 2016. évi Országos Szenior Rapid Sakkverseny tatabányai elődöntőjének. A versenyre nevezhetett minden olyan tatabányai lakcímmel vagy bejelentett tartózkodási hellyel rendelkező magyar vagy külföldi állampolgár, aki 2016. június 30-ig betöltötte a 60. életévét. (2016.08.03)

Tovább

I. Bakonyalja Open Nemzetek Sakktornája

Az idei Kisbéri Napok keretében első alkalommal rendezték meg a Bakonyalja Open Nemzetek Sakktornáját. (2016.07.31)

Tovább

Pásztor Balázs országos bajnok

Balatonlellén rendezték az országos korcsoportos sakkbajnokságot, ahol a Géniusz SE Tata-Naszály versenyzői is részt vettek. A 10 éves fiúk között induló Pásztor Balázs bajnoki címet szerzett korosztályában. (2016.07.31)

Tovább

Sakk NB-II. Breyer csoport: bajnok a Géniusz!

A hétvégén a 11., egyben az utolsó fordulót rendezték az NB II. Breyer-csoportjában. A listavezető Géniusz Tata-Naszály csapatának 6,5 pontot kellett szereznie ahhoz, hogy biztosan az élen végezzen. A Géniusz élt is a kínálkozó eséllyel és az Ászár-Kisbér vendégeként aratott 8-4-es győzelmével megnyerte a bajnokságot. (2016.04.23.)

Tovább

Új-Zélandról is érkeznek sakkozók Esztergomba

Hamarosan nemzetközi sakkmesterek és fiatal titánok népesítik be rövid időre Esztergomot, április 8-án rajtol ugyanis a III. FIDE Open nemzetközi sakkverseny a Kőrösy Kollégiumban. Eddig 8 ország több, mint 90 versenyzője jelezte, hogy a „Bazilika árnyékában” A és B csoportban asztalhoz ülnek. (2016.04.07.)

Tovább

« 1/2. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió