Ökölvívás

Dér és Kaiser bronzérmes a junior ob-n

Eger adott otthont a 2017. évi Junior Ökölvívó Országos Bajnokságnak, ahol 47 egyesület 127 versenyzője mérlegelt. A népes mezőnyben a Tatabányai Sport Club 3 versenyzővel vett részt, név szerint Magyar Balázs, Kaiser Roland és Dér József. (2017.11.08)

Tovább

Szabó Petra bronzérmes lett az on-n

A közelmúltban Bük adott otthont a 2017. évi Női Ökölvívó Országos Bajnokságnak, ahol a női szakág 152 fővel képviseltette magát. A Tatabányai Sport Club versenyzője Szabó Petra a legnépesebb junior korcsoportban 54 kg-ban mérlegelt. (2017.11.02)

Tovább

Páter Alex ezüstérmes lett az OB-n

Nagykanizsán rendezték meg a Serdülő Ökölvívó Magyar Bajnokságot. A 135 induló közül 3 fő képviselte a Tatabányai Sport Club színeit. (2017.10.16)  

Tovább

Vörös Fecót idén még nem győzték le

A 14 éves Vörös Ferenc a január elsején bejegyzett Kalló Boksz Klub ökölvívója, öt éve kezdett bokszolni. Kalló László egykori sokszoros magyar bajnok, nevelőedző, a klub névadója keze alatt pallérozódik. Idén még nem talált legyőzőre, megnyerte a diákolimpiát és a Süllős Gyula Emlékversenyt is. (2017.05.11)

Tovább

Hivatalos megalakulás háziversennyel

Az egyszerű tatabányai honpolgár manapság meglepődve tapasztalhatja, hogy az Árpád úton található Kocsiforduló (egykor Rozmaring) Étterem melletti lapos épületből hangos vezényszavak, kesztyűk csattogása, és lábak ütemes dobogása hallatszik. A rejtély megoldása egyszerű, heti háromszor tartja itt edzéseit a Kalló Boksz Klub Sport Egyesület. Az ökölvívó klubot a korábbi magyar bajnok, és többszörös válogatott bunyós, Kalló László alapította tizenketted magával. (2016.12.18)

Tovább

Box gála profi meccsekkel

Szeptember negyedikén, Tatán a Művelődési Házban rendezett box gálát a Flórián Béla vezette Tatai Box Club. 22 amatőr mérkőzés mellett két profi találkozóra is sor került. (2016.09.06)

Tovább

Bokszgála Tatán

Szeptember 4-én vasárnap, 15 órakor Boksz Gála kezdődik Tatán, a Magyary Zoltán Művelődési Központban, ahol két régió csapatmérkőzéseit láthatja a közönség. (2016.08.30)

Tovább

Ökölvívás: bronzérem az EB-ről

A közelmúltban Zágrábban rendezték meg a serdülők ökölvívó Európa-bajnokságot. Vörös Róbert a Tatabányai Sport Club versenyzője válogatott színeiben képviselte hazánkat. (2016.08,11)

Tovább

EB bronz Zágrábból

Kecskeméti Ronald a serdülő korosztály ökölvívó Európa Bajnokságán Zágrábban nagyszerű versenyzéssel (csak a bajnoktól kapott ki) III. helyen végzett! (2016.08.01)

Tovább

Hírességek Oroszlányban

Balzsay Károly világbajnok nagyközépsúlyú ökölvívó, Erdei Zsolt (Madár) egykori profi világbajnok, Kovács „Vipera” Attila, az IBO nagyváltósúlyú világelsője, és Rácz Krisztofer, az anapai serdülő Európa-bajnokság ezüstérmese is megtisztelte jelenlétével a sportcsarnokban megrendezett jótékonysági bokszgálát. (2016.07.09)

Tovább

Süllős Emlékverseny 2016.

Hétvégén rendezték a Vasas Fáy utcai Gedó György Ökölvívóteremben az idei id. Süllős Gyula Emlékversenyt, amelyen a tatabányaiak a Közép-dunántúli Ökölvívó Régió csapatát erősítették. (2016.05.24)

Tovább

4. Richter Tibor Emlékverseny

A népszerű Ricsire emlékezett a hétvégén újra a tatabányai ökölvívó társadalom. Tizenkét csapat, 38 versenyzővel vett részt az idei megmérettetésen, megyénkből a tatabányai, tatai és oroszlányi fiatalok léptek szorítóba. A házigazdák Rózsa András és Kardos Dudu József irányításával megnyerték a csapatversenyt, és hét egyéni győzelmet is arattak. A legjobbaknak járó elismerést Gaál Tibor AIBA bíró adta át az arra érdemeseknek. A verseny jó felkészülést jelentett a közelgő Forrás, és Beach Box Gálára. (2016.04.26.)

Tovább

« 1/13. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió