Testépítés, fittness

Interjú Révai Gáborral

Legyél Fittebb! életmódváltó program 2019. március elsején indul újra útjára Dorogon a DorogiSport szervezésében. A kezdeményezéshez idén új partner, a Révai Drogéria is csatlakozott. A tulajdonos Révai Gáborral beszélgettünk arról, miben tudnak majd a résztvevőknek segíteni.(2019.02.07)  

Tovább

Európa-bajnok a tatabányai fitneszmodell

Majlinger Nóra ismét öregbítette Magyarország nevét a fitneszvilágban: ezúttal az INBA Európa-bajnokságon ért el szép eredményeket az ifjú versenyző. (2017.11.01)

Tovább

Fitnesz Park Lábatlanon

Lábatlan Város Közösségi Céljaiért Alapítvány által benyújtott pályázatnak és a „Holcim a Cementgyári Mikrotérség Fejlesztéséért” Alapítvány 1.700.000 Ft összegű támogatásának köszönhetően településünk központjában a Holcim Emlékház mögötti területen kültéri fitnesz eszközök kerültek elhelyezésre. (2017.07.14)

Tovább

Kisbér: átadták a Vágta Fitness centrumot

Ünnepélyesen átadták a Vállalkozók Sportegyesülete által működtetett Vágta Fitness centrumot Kisbéren. Sinkovicz Zoltán polgármester, az épületet hasznosító önkormányzat nevében köszöntötte a vendégeket, majd részletes tájékoztatást adott a Lovarda és épületegyüttesei hasznosításba vételétől a jelenlegi átadásig történtekről. (2016.06.18)

Tovább

Jógával az egészségért

A mai ember túl sokat és helytelenül ül, helytelenül tartja magát és ennek idővel komoly következményei lehetnek, amelyeket csak célzott, tudatos mozgással lehet kezelni. Ennek jegyében október 10-én INGYENES Egészségnapot tartanak Tatán. (2015.09.28.)

Tovább

Zónaedzés Tatabányán

Szeptember 26-án (szombaton) Péntek Enikő második alkalommal tart zónaedzést Tatabányán, Dózsa György Általános Iskola sportcsarnokában. (2015.09.25.)

Tovább

Megmozgatta a dorogi hölgyeket

Nőknek szóló programok, edzések és forróság várta az elmúlt hétvégén a Nipl Stefánia Uszodában a strandolókat. A Dorog Város Egyesített Sportintézményének nagysikerű rendezvényén megmozgatta a hölgyeket hazánk egyik népszerű edzője, Péntek Enikő is. (2015.07.27.)

Tovább

Frederic Delavier Tatán

A Gyermekbarát Város program keretében az Új Kajakház Ökoturisztikai Központba várják a vendégeket a Tatai Ifjúsági Klub rendezvényére 2015. június 13-án szombaton 15 órai kezdettel, amelyen a modern testedzés témájában két előadást hallgathatnak meg az érdeklődők. (2015.06.08.)

Tovább

Sikerek ritmikus gimnasztikában

A napokban rendezték meg a Berczik Sára-emlékverseny regionális döntőjét Kaposvárott, ahol Komáromi VSE ritmikus gimnasztika csoportjának lányai kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. (2015.04.07.)

Tovább

Tatán edz az olimpiai bajnok

Ahogy mindig, most is örömmel érkezett Tatára az olimpiai bajnok, háromszoros világbajnok tornász, Berki Krisztián, aki az edzőtáborban készül két héten át az olimpiai kvalifikációs versenyekre. (2015.01.06.)

Tovább

Szép sikerek a tornászbajnokságon

Sikeres évet zárhatnak a Kőkúti Sasok DSE tornászlányai. Az I. és II. korcsoportos kicsinyek a Zsebibaba Vidék Bajnokságon egyaránt bronzérmet szereztek. (2014.11.21.)

Tovább

Nagyszerű zónaedzés a Dózsa-iskolában

A tatabányai Dózsa-iskola sportcsarnoka szinte dugig megtelt Péntek Enikő zónaedzésére. Sokan jöttek Komáromból Tatáról és környékéről is, de még a fővárosból és a környező nagy városokból is.. (2014.11.17.)

Tovább

« 1/3. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió