Kézilabda

Anyagi nehézségekkel küzd a Grundfos Tatabánya KC

Amennyiben a klub anyagi helyzetében nem történik jelentős változás, javulás, drasztikus lépésekre kell elszánni magunkat - nyilatkozta Marosi László, a klub elnöke. (2020.12.15.)

Tovább

Férfi kézi El: szoros vereség a szlovénektől

Férfi kézi El: szoros vereség a szlovénektől A Grundfos Tatabánya KC 28–26-ra kikapott a szlovén Trebnjétől Győrben a férfi kézilabda Európa-liga csoportkörében, az idénybeli első nemzetközi mérkőzésén. (2020.11.18.)

Tovább

12 tatabányai kézilabdázó kapta el a covidot

Korábban a Grundfos Tatabánya KC élvonalbeli együttesében hat játékos koronavírus tesztje lett pozitív. Ezek után a csapat többi tagját is vizsgálat alá vetették. (2020.10.14.)

Tovább

A Grundfos az Európa-ligában

Császár Gábor csapatával, a svájci bajnok Kadetten Schaffhausennel is azonos csoportba került a Grundfos Tatabánya KC a férfi kézilabda Európa-liga főtáblájának péntek délelőtti sorsolásán. (2020.10.02.)

Tovább

Ikszelt a Grundfos-Tatabánya

A férfi kézilabda NB I 1. fordulójának szombati játéknapján a Grundfos Tatabánya kilencgólos hátrányból felállva játszott döntetlent Balatonfüreden. (2020.09.06.)

Tovább

Meghalt Kaló Sándor

Hosszú, súlyos betegség következtében január 28-án, 75 éves korában elhunyt Kaló Sándor, korábbi sokszoros válogatott kézilabdázó, aki a Tatabánya játékosaként háromszoros magyar bajnok és kétszeres kupagyőztes volt.(2020.01.29)

Tovább

Hornyák Péter „tatabányai” lesz

Ismét válogatott játékost szerződtetett a Grundfos Tatabánya Kézilabda Club. A nyártól, két évig minket erősít Hornyák Péter, a válogatott jobbszélsője, aki Balatonfüredről érkezik.(2019.02.25)

Tovább

Horváth Árpád Tanár Úr lett a megye legjobbja

A Magyar Diáksport Szövetség elismerésben részesítette azokat a pedagógusokat és intézményeket, akik kimagasló eredményeket értek el a Diákolimpia versenysorozatban, illetve a legtöbbet tették a jövő nemzedékének egészséges és erkölcsi neveléséért. (2019.01.25)

Tovább

A máltai lovag: Süle Ádám

Alig egy éve, hogy elbúcsúztunk magazinunk korábbi sportújságírójától, Süle Károlytól, aki életének 60. évében hunyt el. Nem gondoltuk volna, hogy a Süle név szerzőként ilyen hamar visszatér a lapba, ám néhai kollégánk Máltán élő, dolgozó és sportoló fia, Ádám, továbbviszi az atyai örökséget: kézilabdás interjúkat kezdett írni weblapján, a thejumpshot.com-on, melyek közül felajánlotta a Regio Regiának a Közép-Dunántúlt érintő cikkeket. Hiába, nem esik messze az alma a fájától. (2018.05.10)

Tovább

Harsányi bronzzal vonult vissza

Bajnoki bronzéremmel fejezte be pályafutását Harsányi Gergely, miután a Tatabánya az Eger hétvégi legyőzésével bebiztosította a harmadik helyet a férfi kézilabda-bajnokságban. (2018.04. 28)

Tovább

Elhagyja a Grundfost a válogatott beállós

Megbeszélte jelenlegi kenyéradójával, hogy klubot vált a nyáron – közölte Szöllősi Szabolcs, a Tatabánya válogatott beállósa. Nem lépett pályára, pedig ott ült a kispadon a csurgóiak ellen 27–20-ra megnyert bajnoki mérkőzésen Szöllősi Szabolcs, a győztes gárda 29 éves beállósa, aki három éve egyik vezéregyénisége a bronzérmes, a harmadik hely megszerzéséért ismét jó eséllyel harcoló együttesnek. (2018.03.19)

Tovább

Pánovics: A megoldást az utánpótlásképzés rejti

Pánovics Lajos neve sokaknak ismerősen cseng. A TBSC egykori játékosával beszélgettünk az osztrák kupa-elődöntő előtt. Szó esett a magyar és az osztrák kézilabdáról és Joachim Deckarmról is, akivel Pánovics sajnálatosan ütközött Tatabányán, és a kiváló kézilabdás azóta tolószékbe készszerült. (2018.03.03)

Tovább

« 1/42. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió