Asztalitenisz

OKISZ KUPA Komáromban

2017. május 27-én, immáron 14. alkalommal zajlott az OKISZ KUPA Komáromban, a WF Sport és Szabadidő Központban. A Magyar Iparszövetség Szociális, Kulturális és Sport Alapítványa, valamint a Komárom-Esztergom Megyei Iparszövetség (KISZÖV) által szervezett országos sportnapon szép számmal képviseltették magukat a szervezet tagjai. (2017.05.27.)

Tovább

Lezárultak az utánpótlás-versenyek

A tavaszi 5. fordulóval befejeződtek a megyei asztalitenisz utánpótlás csapatbajnokság ”A”-csoportjának küzdelmei. A tatai csarnok négy asztalán keményen pattogott a kaucsuk, és ebből most a hazaiak jöttek ki a legjobban - adta hírül a Komárom-Esztergom megyei Asztalitenisz Szakosztály honlapján. (2017.05.21.)

Tovább

LCCK Kupa 2017

2017. február 19-én 9 órától kezdődik Pilismaróton a Nyírő Csaba Sportcsarnokban a Leányvári Asztalitenisz és a Pilismarót KSK közös rendezésű LCCK Kupája, melyre szeretettel várják a sporttásakat, és az érdeklődőket egyaránt. (2017.02.11)

Tovább

A megye sportja 2015-ben

Az olimpia évébe léptünk, és ez az igazi mérce: hol is áll sportunk? Komárom-Esztergom megye egyelőre két versenyzővel képviseltetheti magát az ötkarikás játékokon, a komáromi Sidi Péter (képünkön) és a tatabányai Csernoviczki Éva személyében. (2016.01.10)

Tovább

Csenge helytállt a TOP12-n

Adamik Csenge, a Tatai AC roppant tehetséges asztaliteniszezője a korosztályos magyar válogatott (U11) tagjaként Belgiumban vett részt a 2004-ben születettek európai TOP12 versenyén. (2015.11.05.)

Tovább

Állatorvos-agrár sportnap

Második alkalommal rendezik meg a Tatai Edzőtáborban Országos Állatorvos-Agrár Sportnap és Családi Hétvége rendezvényt. (2015.09.17.)

Tovább

Nagy siker Zágrábban

Óriási sikerrel zárta hétvégi versenyét a horvát fővárosban a Tatai AC asztaliteniszezője, Adamik Csenge (képünkön jobbra). (2015.05.25.)

Tovább

Csenge szép sikerei Szlovákiában

A Tatai AC asztalitenisz szakosztályát Adamik Csenge képviselte Malaczkyban a Nyílt Szlovák Újonc Kupán, amelyen 15 nemzet fiataljai küzdöttek a helyezésekért három napon át. Csenge (képünkön edzőjével, Lukács Csabával) az U11-es magyar válogatott tagjaként csapatban, párosban és egyéniben is asztalhoz állt. (2015.03.17.)

Tovább

Biztató sikerek ranglista versenyen

Négy ifjú versenyzővel nevezett a Tatai AC a budaörsi rangos asztalitenisz utánpótlás ranglista versenyre. A Budapest Bajnokság óriási mezőnyében minden korcsoportban volt tatai ping-pongos, és a sikerek ezúttal sem maradtak el. (2015.02.02.)

Tovább

Búcsúzunk dr. Henkey Istvántól

Dr. Henkey István, a tatabányai Edutus Főiskola egykori tanára, egyben a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának oktatója, aki asztaliteniszezőként és sportvezetőként is letette névjegyét, életének 62. esztendejében, a betegségével vívott kitartó és erőn feletti, hosszú küzdelemben megfáradva örök álomba szenderült. A végső búcsút István kérésére szűk családi körben tartották.

Tovább

Veretlenül arany – irány az NB II.!

Veretlenül, pontveszteség nélkül nyerte a NB III-as asztalitenisz bajnokság közép-dunántúli csoportját a TAC első csapata. Az NB II-ben folytatják a tataiak (2013.08.07.)

Tovább

Asztalitenisz Vértesszőlősön

Újabb egyéves együttműködési szerződést írt alá a Vértesszőlősi Polgármesteri Hivatal és a Komárom-Esztergom Megyei Asztalitenisz Szövetség. A fotón balról jobbra: Gerezdi Attila (VSE Asztalitenisz Szakosztály vezető), dr. Nagy Sándor polgármester, dr. Henkey István, a  KEM-ATSZ elnöke. (2010.12.15.)

Tovább

« 1/2. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió