Cselgáncs

XXI. Faragó Benjamin Emlékverseny Tatabányán

A XXI. Faragó Benjamin Emlékverseny került megrendezésre a Földi Imre Sportcsarnokban. Az országszerte nagy népszerűségnek örvendő regionális tornán huszonöt klub több mint 200 versenyzője küzdött az érmekért.(2019.10.09)  

Tovább

Nyolc oroszlányi érem

Ismét kettéosztotta a hétvége az Oroszlányi Judo Club csapatát. Veszprémben Regionális Rangsorversenyen vettek részt Végh Tibor vezető edzővel a fiatalok, míg Budaörsön nemzetközi versenyen kellett bizonyítaniuk a judokáknak Polovicz József kíséretében. (2018.03.19)

Tovább

Minden oroszlányi judós érmes

Koroncóra utaztak október utolsó szombatján az Oroszlányi Judo Club versenyzői, ahol meghívásos versenyen vettek részt, melyen 30 egyesület 222 judokája indult a helyezésekért. Végh Tibor és Polovicz József 6 versenyzőt indított a megmérettetésen, s valamennyien érmesek lettek, dobogóra állhattak. (2017.10.30)

Tovább

Oroszlányi arany az Atom Kupáról

Pakson Nemzetközi Atom Kupa elnevezéssel kétnapos cselgáncsversenyt rendeztek, ahol 7 ország 86 judo klubjából, 751 fő nevezése érkezett a szervezőkhöz. Az OJC 6 versenyzővel vett részt az országos rangos versenyen, és hagyományainak megfelelően ismét szép sikereket értek el Végh Tibor és Polovicz József tanítványai. (2017.09.25)

Tovább

A Bridgestone támogatja Cserniviczki Évát

A tokiói olimpiáig szóló hároméves támogatási szerződést kötött Csernoviczki Éva cselgáncsozóval a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. Az abroncsgyár támogatása a megfelelő edzéskörülmények megteremtésében, valamint a nemzetközi edzőtáborokon való részvételben segíti az olimpiai bronzérmes sportolónőt. Csernoviczki Éva már a Bridgestone támogatásával indul a következő európai megmérettetéseken és a világversenyeken is. (2017.09.19)

Tovább

Eredményes félévet zártak a tatai judosok

Érmek, értékes helyezések az országos diákolimpián, sikeres nemzetközi szereplés: ismét eredményes fél évet zárt a Tatai AC judo szakosztálya. A 2015-ben újjáalakult csapathoz rövid idő alatt olyan sokan csatlakoztak, hogy lassan nagyobb teremre lesz szükségük az edzések megtartásához. A távlati cél egy megyei szinten is meghatározó judo iskola létrehozása – foglalta össze az utóbbi hónapok történéseit Szeles Viktor edző. (2017.07.19)

Tovább

Deák Attila EB-bronzérmes

Bronzérmet nyert a horvátországi Veterán Judo Európa Bajnokságon a Dorogi Nehézatlétikai Club sportolója, Deák Attila, aki a 35­40 év közöttiek korosztályában indult a a versenyen, ahol a plusz 100 kg­os súlycsoportban 3. helyezést ért el. (2017.06.25)

Tovább

Csernoviczki Éva bronzérmes

A tatabányai Csernoviczki Éva bronzérmet nyert a cselgáncsozók Cancúnban rendezett Grand Prix-versenyén, miután ipponnal győzte le ellenfelét a harmadik helyért lejátszott találkozón. (2017.06.19)

Tovább

Csernoviczki Éva Eb-bronzérmes

A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva bronzérmet nyert csütörtökön a varsói cselgáncs Európa-bajnokságon. A londoni olimpián is bronzérmes tatabányai versenyző negyedik mérkőzésén az Eb-harmadik ukrán Marina Csernyakkal csapott össze a bronzcsatában, akit eddigi három meccsükön rendre megvert. (2017.04.22)

Tovább

Éremeső a Megyei Judo Diákolimpián

Tizenhárom arany, 5 ezüst és 6 bronz. Kilenc csapat 106 fiatal sportolója állt szombaton tatamira a sportcsarnokban, a megyei judo Diákolimpián. Az Oroszlányi Judo Club (OJC) és a Megyei Diáksport-szövetség versenyén négy korosztály, 18 súlycsoportjának ifjú tehetségei mérték össze tudásukat és ügyességüket. (2017.02.15)

Tovább

Judo érmek Szlovákiából

A hétvégén az Oroszlányi Judo Club versenyzői a felvidéki Gútán vettek részt nemzetközi versenyen, ahol több mint 250 versenyző állt tatamira. Az erős mezőnyben Oroszlány három sportolójának sikerült érmet szereznie. (2016.11.03)

Tovább

Leányvári judo Felnőtt EK siker

Remekül szerepelt Szabó Frigyes (73kg 48 induló) a Belgrádban rendezett felnőtt Európa Kupán. Szabó Frigyes legyőzte a szerb Kurjagát a lengyel Mrowczynskit a belga Demerbét az olasz Villanellot majd az orosz Gekhaevet öt győzelemmel a döntőig menetelt ott az orosz Ondar tudta legyőzni. (2016.11.01)

Tovább

« 1/18. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió