Vívás

Vívás: Izsó Kati a felnőtt Európa-bajnokságon

Izsó Katalin. az OMS-Tata IRON-TRADE VSE fiatal párbajtőrözője bekerült a vívó Európa-bajnokságon részvevő magyar felnőtt válogatottba. A tataiak üdvöskéje eddig már több utánpótlás megmérettetésen hívta fel magára a figyelmet, de a felnőttek között is vannak szép eredményei. Kati egyéniben és csapatban is szerencsét próbálhat. (208.07.04.)

Tovább

Havellant olimpici bronzérme

 Két érmet nyertek az OMS-Tata Iron Trade VSE versenyzői az Olimpici Országos egyéni vívóbajnokságon Keszthelyen. Lunacsek Eszter és Havellant Kristóf /képünkön/ állhatott fel a dobogóra. (2008.06.30.)  

Tovább

Vívás: Nagyon szép tatai sikerek

Tata adott otthont az OMS Kupa  országos gyermek (fiú és lány) párbajtőr vívóversenynek. Képünkön a három tatai lány a dobogón) (2008.05.26.)  

Tovább

Vívás: Izsó Kati hatalmas sikere

 Hatalmas tatai vívósiker született a 23 éven aluliak Európa-bajnokságán Monzában.  Izsó Katalin az OMS-Tata Vívó Sport Egyesület párbajtőrözője bronzérmet szerzett az olaszországi városban. (2008.05.14.)

Tovább

Vívás: Olimpici verseny Békéscsabán

  Békéscsabán rendezték meg a 2008.évi Olimpici Grand Prix V. fordulóját, amelyen a serdülő, újonc és gyermek korosztályban tartották meg a párbajtőrözök országos vetélkedőjét. (2008.04.16.)

Tovább

Vívás: Bronzérmesek női párbajtőrözőink

A női párbajtőr Csapat-Világkupán a magyar válogatott a 3. helyen végzett. Az együttes tagja volt a tatai Izsó Katalin. (2008.02.24.)

Tovább

Vívás: Partali aranya a Mediterrán Játékokon

Partali Csaba óriási sikert ért el a Splitben megrendezett Mediterrán Játékok vívóversenyen. Az edzőként is tevékenykedő tatabányai párbajtőröző aranyéremmel tért haza. (2007. 10. 27.)

Tovább

« 9/9. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió