Sportpolitika

Tatabánya Sportjáért elismerés Rózsa Andrásnak

Földi Imre, városunk egyik legnagyobb dicsősége - fogalmazott Schmidt Csaba polgármester Facebook oldalán - tegnap lett volna 80 éves, de sajnos már nem ünnepelhetett közöttünk. Mi azonban ezen program keretében mindent megteszünk dicső emlékének megőrzésért. (2018.05.09)

Tovább

Keszlerék letették az olimpiai esküt

Letette az esküt a február 9-én kezdődő pjongcsangi téli olimpiára és a március 9-én rajtoló téli paralimpiára utazó magyar csapat. Az eskü szövegét Engi Klára volt műkorcsolyázó mondta el az ünnepségen, amelyen részt vett Áder János köztársasági elnök is. (2018.01.23)

Tovább

Elkezdődött a dorogi birkózócsarnok építése

Elkezdődtek a birkózó csarnok kivitelezési munkálatai az Iskola utca 1. szám alatti, a városi sportcsarnok szomszédságában található területen. Az önkormányzat elfogadta azt a határozati javaslatot, amelynek értelmében a Varga Fuvarozási és Építőipari Kft. végezheti el a birkózók otthonául szolgáló épület kivitelezési munkálatait. (2018.01.11)

Tovább

Sportkonferencia tatai Városházán

Tata Város Önkormányzata "Sportváros? Sportoló város!" címmel sportkonferenciát szervezett november 8-án a Városháza dísztermében, ahol a város sportjának múltjáról és jelenéről, a sportfejlesztésekről, és az egészségnevelésről tartottak előadásokat. (2017.11.13)

Tovább

25 éves partnerséget ünnepeltek

A német Rajnai Labdarúgó Szövetség és az MLSZ Komárom–Esztergom Megyei Igazgatóság 1992-ben kötöttek partnerkapcsolatot, a szerződést Solymos Tibor és dr. Theo Zwanziger akkori elnökök írták alá. A jubileum alkalmából Walter Desch rajnai elnök vezetésével tízfős német delegáció érkezett megyénkbe. (2017.10.27)

Tovább

Új sportegyesület szerveződött Táton

Amint korábban hírt adtunk róla, a Táti Sportegyesületet jelentős ok miatt kizárták a TAO támogatási rendszerből. Az MLSZ honlapján is látható. Így általa látvány csapatsport támogatása, a működési feltételei, működése nem biztosított. Az új táti „Duna-Gerecse Szabadidősport Egyesület” megoldást jelent a játékosok átigazolására, az edzések megszervezésére. (2017.10.18)

Tovább

Korszerű rekortán pálya épült Komáromban

A Magyar Labdarúgó Szövetség az Országos Pályaépítési Program keretében korábban rekortán pályaépítésre szóló pályázatot hirdetett önkormányzatok és sportszervezetek számára. A lehetőséggel élve városunk önkormányzata a szőnyi Bozsik iskola udvarán kisméretű rekortán pályát építetett a korábbi kézilabdapálya helyén.(2017.09.25)

Tovább

Otthonra leltek a küzdősportok Oroszlányban

A küzdősportok szakosztályainak elhelyezése régi problémája a sportolóknak és az önkormányzatnak. Ez azonban mostanra megoldódott, ugyanis a héten a judosok és karatésok birtokba vehették a volt Arany iskola 19 millió forintból felújított tornatermét és kiszolgáló helyiségeit. (2017.09.14)

Tovább

Épülhet az új sportcsarnok Tatabányán

Attraktív, energiatakarékos és így gazdaságosabban üzemeltethető sportlétesítménnyel gazdagodik Tatabánya Magyarország Kormányának döntése értelmében. A kormányhatározatnak köszönhetően városunk nem csak Magyarország „kézilabdás térképére” kerül fel, de a vívók, a cselgáncsozók és a birkózók is méltó körülmények között készülhetnek a jövőben a versenyekre, hogy sikeres szereplésükkel tovább öregbítsék Tatabánya jóhírét. (2017.09.10)

Tovább

Tatabányáig épül a kerékpárút

A támogatási szerződés aláírásával újabb fejezetéhez érkezett pénteken az a TOP-os (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) projekt, aminek célja az Oroszlányt Tatabányával összekötő 1,1 milliárd forint értékű kerékpárút megvalósítása. (2017.06.19)

Tovább

Pálya- és bajnokavató Bokodon

Bokodon is megújult a sportlétesítmény, amelynek hivatalos átadó ünnepségét a felnőtt bajnoki záró forduló, a Bokod–Tég-Felsőgalla bajnoki meccs előtt tartották.  Szöllősi Péter, a bokodiak elnöke beszédében elmondta, örömteli, hogy a TAO-s lehetőségnek köszönhetően megvalósíthatták elképzeléseiket, a nagy centerpálya egy talajcserén esett át, mögötte egy világítással ellátott edzőpályát hoztak létre, az öltöző alapterülete a kétszeresére nőtt, lettek új kispadok, labdafogó háló, illetve korlát is. Majd leszögezte, óriási beruházás ez egy ilyen kis csapat életében. (2017.06.10)

Tovább

Lelátóavató Vértessomlón

Német nemzetiségi gálaműsor, májfadöntés, operett est és Vértessomló-Magyar Orvosválogatott labdarúgómérkőzés is szerepelt a község falunapi programjában, a legemlékezetesebb ez alkalomból mégis annak a lelátónak az avatóünnepsége volt vasárnap, amire közel négy éve vágyott a község sportszerető lakossága. (2017.06.04)

Tovább

« 1/9. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió