Esztergályos Patrik vb bronzérmes Plovdivban

 
A plovdivi kadet és junior világbajnokságon a harmadik helyen végzett junior férfi párbajtőrcsapatunk, soraiban a tatai Esztergályos Patrikkal. (2017.04.11)

 Bronzérmes a junior férfi párbajtőrcsapat

A Plovdivban rendezett kadet és junior vívó világbajnokságon a junior férfi párbajtőrcsapat (Esztergályos Patrik, Andrásfi Tibor, Koch Máté, Siklósi Gergely) sokadszor bizonyította, hogy a világ közvetlen élvonalában van a helye.

A hunfencing.hu beszámolója szerint a fiúk Románia ellen kezdték szereplésüket. Itt egyetlen másodpercig nem engedtük ki a kezünkből az irányítást, esélyeshez méltó magabiztos, 27:23-as győzelmet arattunk.

Az elődöntőben a címvédő olaszokkal kellett mérkőzniük Patrikéknak, és sajnos nem sikerült őket legyőzni. Minimális különbséggel, egy ponttal maradtak alul férfi párbajtőrözőink, így készülhettek a bronzéremért folyó mérkőzésre az amerikai válogatott ellen.

Jól kezdtünk, aztán feljöttek a tengerentúliak, de Siklósi vezényletével előbb egyenlített, majd biztos előnyre tett szert a magyar csapat. Végül 36:34 lett a vége, így a bronzérem Patrikék nyakába került.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió