Hírek, elért eredmények

Nagy siker az egészségre nevelő pályázat

Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetségénél elnevezésű pályázaton a KEM SZÖSZ 10 millió forintot nyert el.

Tovább

Stressz-stresszkezelés Bajon

A Baji Sportnapon már második alkalommal tartott állapotfelmérő napot a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége. Az egészségesre nevelő és szemléletformáló életmód program elérte célját. Sokan jöttek el erre a tájékoztatóra, amelyet Fogarasiné dr. Kiss Zsuzsanna körzeti orvos tartott.

Tovább

Egészségnap a tatai diákotthonban

A Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége (KEM SZÖSZ) a FÉKEMSZ-szel közösen tartotta tavaszi sport és egészség napját a tatai Új úti Általános Iskola tornatermében és szabadtéri pályáin.

Tovább

Életmódtábor a bokodi vadászházban

A tábort a Bokod melletti vadászházban és a hozzá tartozó kiszolgáló létesítményekben tartották meg. Az ötnapos, négy éjszakás életmódtábor legfontosabb célja volt, hogy a tábor lakói a rendszeres testmozgást elősegítő különböző szabadidős programokban vegyenek részt, illetve hallhassák az egészséges életmóddal kapcsolatos információkat.

Tovább

Fókuszban az elsősegélynyújtás

Az elsősegélynyújtás minden embernek nem csak erkölcsi, de törvényben előírt kötelessége is. A Büntető Törvénykönyv szerint, aki nem nyújt tőle elvárható segítséget sérültnek, balesetet szenvedettnek, vagy olyan személynek, aki az életét vagy testi épségét veszélyeztető helyzetbe jutott, szabadságvesztéssel sújtható ezzel vette kezdetét Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetségénél elnevezésű projekt soros ismertető állomásán a Tatai Edzőtáborban.

Tovább

Kézilabda-bajnokság Bokodon

Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetségénél elnevezésű projekt következő állomása Bokodon volt, ahol háromfordulós kézilabdatornát rendeztek Szöllősi Miklós és Babicz Pál szervezése mellett.

Tovább

Stresszmentes sportnap Oroszlányban

Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetségénél (KEM SZÖSZ). Ez az elnevezése annak a projektnek, amelyet az Európa Unió és a magyar állam támogatásával elnyert, az Európai szociális alap társfinanszírozásával kiírt pályázaton a KEM SZÖSZ, amely Oroszlányban folytatta a 10 állomásból álló programsorozatot.

Tovább

Egészségügyi állapotfelmérés Nyergesújfalun

Páros teniszversenyt rendezett a PiszkeNet Teniszklub a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége (KEM SZÖSZ) Tenisz Szövetségével karöltve. Mintegy ötvenen (férfiak és hölgyek) vettek részt a hagyományos viadalon, neveztek igen fiatalok, de az idősebb korosztály is szépen képviseltette magát.

Tovább

« 1/1. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió