Súlyemelés

Nagy Péter 64 éves csúcsot döntött meg

Nagy Péter a Szegedi Lelkesedésben igazolt versenyző, de Rédén, szülőfalujában és a környékben is büszkék vagyunk rá! Szép volt Peti! Gratulálunk! (2020.11.23.)

Tovább

Oroszlányi súlyemelő siker

Szombaton került megrendezésre a Tini Országos Súlyemelő Bajnokság Szombathelyen, ahol ragyogó oroszlányi siker született! (2020.11.08.)

Tovább

Csúcsokat döntöttek a Göcsej Kupán

Az Oroszlány Városi Súlyemelő és Erőemelő Egyesület versenyzői szeptember első hétvégéjén Zalaegerszegen vettek részt egy versenyen, melyen ismét kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. (2020.09.07.)

Tovább

Elbúcsúztunk Földi Imrétől

Tatabányán, a Síkvölgyi úti temetőben helyezték végső nyugalomra a magyar súlyemelés első olimpiai bajnokát, a Nemzet Sportolóját, aki május 8-án lett volna 79 esztendős. Földi Imrét Kamuti Jenő búcsúztatta a Magyar Olimpiai Bizottság, a Halhatatlanok Klubja és a Nemzet Sportolói nevében. (2017.05.05)

Tovább

Elhunyt Földi Imre

Fájó szívvel búcsúzunk Földi Imrétől, a Nemzet Sportolójától, olimpiai bajnok súlyemelőnktől. Tatabánya díszpolgára 78 éves korában, 2017. április 23-án hunyt el. Földi Imrét a város saját halottjának tekinti. (2017.04.23)

Tovább

Földi Imre Prima Primissima díjat kapott

Tíz kategóriában 14. alkalommal vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Művészetek Palotájában megtartott gálaesten. Magyar sport kategóriában Földi Imre olimpiai bajnok súlyemelőnek, edzőnek ítélték oda az elismerést. (2016.12.02)

Tovább

Esztergomi világbajnoki érmek Németországban

Németországban Herzberg (Elster)-ben rendezték meg a WUAP Fekvenyomó Világbajnokságot, ahol két esztergomi  világbajnoki arany és egy ezüst érem született. Fonyódi György master 7 és Kis Péter master 5 kategóriában lett világbajnok, míg Bognár Géza szintén master 5-ben szerzett világbajnoki ezüstérmet. (2016.10.27)

Tovább

Súlyemelő OB: Oroszlányi bajnok

Javarészt tizenévesek sikereit hozta a súlyemelő országos bajnokság első napja Kecskeméten, ahol négy női és négy férfi kategóriában avattak bajnokot. (2016.10.27)

Tovább

Világcsúcsot húzott fel a komáromi erőemelő!

Kiss László komáromi erőemelő aranyérmet szerzett a Gyulán rendezett Európa-bajnokságon úgy, hogy felhúzásban 275,5 kg-mal világcsúcsot javított. (2016.07.07)

Tovább

Nagy Péter ott lesz az olimpián

A komáromi születésű Nagy Péter kapja a magyar férfi súlyemelők kvótáját az augusztusi Rio de Janeiró-i olimpiára. (2016.07.06)

Tovább

Német súlyemelő-delegáció Tatabányán

Hosszú évtizedek sportbarátságát újította fel a Rajna-Pfalzi Súlyemelő Szövetség utánpótlás csapatának tatabányai látogatása. A német tartomány és a megyeszékhely partnerkapcsolatának egyik alappillére a súlyemelők között kialakult együttműködés volt, amely Heinz Kuhn és Varga László barátsága révén jött létre. Az időközbeni, mindkét oldali személyi változások eredményezték az együttműködés szüneteltetését. Szerencsére a TSC elnöke Sámuel Botond, és - Visegrádi Józseffel az élen  - a súlyemelők szakosztályi vezetői támogatólag álltak a KEMSZÖSZ megkeresése mellé, így elevenítve fel újból a korábbi szép kapcsolatot. Hálás köszönet érte a klub vezetésének, munkatársainak. (2016. 05. 23)

Tovább

A súlyemelő szövetség elnöke Oroszlányban

Dobos Imrét, a Magyar Súlyemelő Szövetség elnökét hivatalában fogadta Lazók Zoltán polgármester. A sportvezetőt elkísérték a helyi súlyemelő élet reprezentánsai, valamint Takács Mária szövetségi főtitkár, aki áprilisban az Európai Súlyemelő Szövetség (EWF) legmagasabb kitüntetését vehette át a norvégiai Fördében, az olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon. Takács Mária egyébként 1988–1989 között az Oroszlányi Bányász színeiben versenyzett. (2016.05.19)

Tovább

« 1/6. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió