Kick-box

3 újabb magyar bajnoki címet szereztek

Grónai Sándor tanítványai, a komáromi Alexandros Muay Thai Gym harcosai október 24-én a GBF (Global Boxing Federation) Országos Bajnokságon 5 fővel vettek részt. (2020.10.27.)

Tovább

Magyar bajnok lett Nyári László

Ismét megmérettette magát a komáromi Alexandros Muay Thai Gym ifjú harcosa Nyári László a Budapesten megrendezett Utánpótlás Muay Thai Magyar Bajnokságon 2020. október 3-án. (2020.10.05.)

Tovább

Újra a ringben

Az Alexandros Muay Thai Gym két harcosa mérettette meg magát Szentendrén az I. Muay Thai Day elnevezésű felnőtt és junior rendezvényen. (2020.09. 27)

Tovább

Faragó Benjamin Emlékverseny Tatabányán

Faragó Benjamin Emlékversenyt rendeztek a Földi Imre Sportcsarnokban.A már hagyománnyá vált rendezvényre rekordszámú nevezés érkezett, ötven klub több mint 400 versenyzője küzdött a helyezésekért. (2018.10.10)    

Tovább

Komáromi muay thai sikerek

Komáromi harcosunk Grónai Sándor ismét a dobogó legfelső fokára állhatott a Milánóban rendezett WFC VB-n, ezzel pedig továbbra is nála maradt az „A” kategóriás (profi) muay thai világbajnoki öv. A döntőben egyhangú pontozással verte marokkói ellenfelét. (2017.11.13)

Tovább

Dorogi aranyak a Czech Openről

Az őszi versenyszezon egyik legfontosabb állomása évek óta a Czech Open elnevezésű verseny a kick-boxosok számára. Idén október második hétvégéjére esett a csehországi viadal, így a csapat egy része ismét Prága felé vette az irányt. (2017.10.17)

Tovább

Muay Thai sikerek

Nagyszerű eredményekkel zárták a komáromi Alexandros Muay Thai Gym versenyzői a Zalaegerszegen megrendezett European Open Nemzetközi Combat Sport Bajnokságot. (2017.10.08)

Tovább

Grónai ismét a világ tetején

Ismét komáromi harcosunk, az Alexandors Bulls vezetőedzője és versenyzője és az Unicentral Bulls versenyzője Grónai Sándor kezét emelhették a magasba a Rómában megrendezett WFM Szövetség Világbajnokságán. (2017.07.11)

Tovább

Grónai kiütéssel győzött Thaiföldön

Komáromi harcosunk Grónai Sándor az Alexandros Bulls Muay Thai Gym versenyzője és vezetőedzője valamint az Unicentral Bulls versenyzője Thaiföldön, Phuketen, Patong városában a híres Bangla Boxing Stadium thai box stadionban lépett a kötelek közé 2017.03.01-án a Sinbi Muay Thai Gym színeiben. (2017.03.07)

Tovább

Grónai másodszor is thai box világbajnok!

Komáromi harcosunk Grónai Sándor, a komáromi Alexandros Bulls Muay Thai Gym vezetőedzője és az Unicentral Bulls Kick-Box és Thai Box SE harcosa megszerezte második thai box világbajnoki címét az AFSO-IKSA - World All Fight System Organization szervezet Világbajnokságán Németországban, Frankfurtban. (2016.10.21)

Tovább

A nyergesi lányok is kivették részüket a sikerből

Írországban, Dublinban rendezték a WAKO Utánpótlás Kick-Box Világbajnokságot, ahová közel 50 ország, majd 1800 sportolója érkezett, hogy Világbajnoki címet szerezhessen. Köztük volt a Nyergesújfalu SE két kiváló kick-boxosa, Tóth Vanessza és Schmidt Zsófia is, akiket Hirsch Viktor és Szántó Sándor kísért el a megmérettetésre. (2016.09.20)

Tovább

1 ezüst és 3 bronz a kick-box utánpótlás VB-n

Az idei évben utánpótlás világbajnokságra került sor a WAKO égisze alatt, amelynek az írországi Dublin, azon belül is a Citywest Hotel adott otthont. Az esztergomi különítmény 8 versenyzővel és Olasz Attila edzővel vágott neki a versenynek. (2016.09.10)

Tovább

« 1/7. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió