Triatlon

Old Lake Man Triatlon Tatán

A Footour Futó, Kerékpáros és Triatlon Sportegyesület valamint Tata Város Önkormányzatának közös szervezésében, 2017. augusztus 18-19-én Tatán rendezik az Old Lake Man Középtávú Triatlon Amatőr Magyar Kupát. Az eseményről a szervezők a Városháza dísztermében rendeztek sajtótájékoztatót. (2017.08.03)

Tovább

Triatlonos éremeső Balassagyarmaton

Az Esztergomi Triatlon Klub versenyzői Heer Lajos vezetésével hősiesen helyt álltak a XXX. Palóc Triatlon versenyen, Balassagyarmaton 2016. július 15-17. között, ahol nemcsak önmagukkal és a versenytársakkal, hanem az időjárással is meg kellett küzdeni. (2016.07.19)

Tovább

Remekeltek triatlonosaink

Az U23-as és ifjúsági Európa-bajnokság második versenynapján magyar siker született Portugáliában. Az oroszlányi ORTRI kiválósága, Pap Eszter a piros-fehér-zöld leány váltó utolsó embereként kontinensbajnoki címet szerzett. (2010.08.30.)

Tovább

Triatlon: Az ezüst is szépen csillog

Tiszaújvárosban rendezték meg a klubcsapatok országos bajnokságát, amelyen az ORTRI (Oroszlány) női triatlonistái ezúttal „csak” a második helyen végeztek. (2010.05.17.)

Tovább

Triatlon: Balogh Barbara bronzérmes

Szép oroszlányi sikerrel zárult a XI. Triatlon Nagyhét szombati napja: Balogh Barbara a korosztályos Európa kupa versenyen a harmadik helyen végzett. (2009.08.13.)

Tovább

Triatlon Eb: Szalay Szandra remekelt

  Legjobb magyarként az oroszlányi ORTRI versenyzője, Szalay Szandra hetedik lett az olaszországi Tarzo Revinében rendezett U23-as triatlon Európa-bajnokságon. (2009.06.20.)

Tovább

Triatlon: Oroszlányi csapatgyőzelem

Tiszaújvárosban rendezték a triatlon országos bajnokságot, amelyen az ORTRI (Oroszlány) női csapata zsinórban harmadszor lett aranyérmes. (2009.06.01.)

Tovább

Duatlon Európa-bajnokság

A Duatlon Európa-bajokság második napján ismét kitettek magukért az oroszlányiak. Az ORTRI-s Szalay Szandra felnőtt nronz-, Pap Eszter és Balogh Barbara junior aranyéremmel térhetett haza. (2009.05.25.)

Tovább

Duatlon Eb: Papp Eszter ezüstérmes

A brit Vicky Graves gyakorlatilag rajt-cél győzelmet aratott a junior lányoknál, ahol az oroszlányi Pap Eszter révén ezüstöt, míg Dudás Eszternek köszönhetően bronzérmet ünnepelhettünk. (2009.05.23.)

Tovább

Triatlon: Arattak az oroszlányiak az Eb-n

 Ez ám a nagy siker. A még  juniorkorú Tóth Zsófia (Fotónkon - Tatabányán él) az oroszlányi ORTRI színeiben negyedik lett a Pulpiban (Spanyolország) rendezett U23-as triatlon Európa-bajnokságon. A csapat ifi Eb-n is szép sikerek születek. Egy arany- és egy bronzérem a megyebeliekkel is felálló magyarok mérlege. (2008.09.08.)

Tovább

Triatlon: Halász Annamária sikere

Halász Annamária, az ORTRI versenyzője 3. helyen végzett Nagyatádon a hét végi hosszú távú triatlon országos bajnokságon. (2008.08.25.)

Tovább

Triatlon: Tóth Zsófi legyőzte az olimpikont

 A tatabányai Tóth Zsófia, aki az oroszlányi ORTRI versenyzője, az idén már sokadik viadalát nyerte meg. A hét végén Szombathelyen a XXIV. Vasi Vasember Olimpiai távú országos bajnokságon a Pekingbe készülő Szabó Zitát is legyőzte. (2008.08.03.)

Tovább

« 1/2. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió