Sportlövészet

Sidi ezúttal harmadik lett

A sokszoros világ- és Európa-bajnok komáromi sportlövő, számszeríjász ezúttal a Százhalombatta Openen a légpuskás férfiak mezőnyében indult. (2021.01.08.)

Tovább

Pekler Zalán junior és felnőtt országos bajnok

A komáromi Finomító SLK 20 éves versenyzője Pekler Zalán, utolsó korosztályos évében a sportlövők 25 és 50 méteres felnőtt, valamint junior országos bajnoksága után, a kisöbű puska összetett számát is mindkét korosztályban megnyerte. (2020.10.15.)

Tovább

Horváth Lea a tengerentúlon is bizonyít

A Komáromi VSE 19 éves válogatott puskás sportlövője, Horváth Lea ősztől, az Egyesület Államokban, Mississippiben folytatja tanulmányait, ahol már elkezdődött a versenyszezon, a Mississippi Ole Miss University. (2020.10.11.)

Tovább

Komáromi sportlövők az EB-keretben

A Magyar Sportlövő Szövetség elnöksége elfogadta Győrik Csaba szövetségi kapitány előterjesztését a győri légfegyveres Európa-bajnokságon induló csapatról. (2018.01.23)

Tovább

Sidi bronzérmes, Péni nyerte a világkupát

Péni István izgalmas verseny végén, juniorvilágcsúcs-beállítással megnyerte a férfi légpuskások versenyét az Újdelhiben zajló sportlövő világkupadöntőben, a címvédő Sidi Péter pedig bronzérmet nyert. (2017.10.25)

Tovább

Európa-csúccsal nyert a komáromi sportlövő

Európa-csúccsal nyerte Sidi Péter a 3x20 lövéses standard puska számot a fegyvernem 300 méteres, nagyöbű Európa Kupa-versenyén Olaszországban. (2017.09.29)

Tovább

Sidi bronz az EB-n

Péni István ezüst-, míg a komáromi Sidi Péter bronzérmet nyert a nagyöbű szabadpuska 3x40 lövéses összetett számában a bakui sportlövő Európa-bajnokságon. (2017.07.31)

Tovább

Pekler aranyérmet nyert Azerbajdzsánban

Pekler Zalán, a komáromi Finomító SLK sportlövője remek formában érkezett a bakui junior EB-re, ahol a kisöbű szabadpuska fekvő számában is egészen kiemelkedően teljesített: az alapversenyben 621,1 kört lőtt, amivel csaknem négy körrel volt jobb a másodiknál, majd a finálét 250,6 körös juniorvilágcsúccsal nyerte meg. (2017.07.23)

Tovább

Rendőrök lőbajnoksága Tatabányán

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság „pince lőtere” adott otthont a 12 órán át tartó szituációs lőversenynek. A 13 rendőr a 9 taktikai és ügyességi pályán a gyakorlat végrehajtásához összesen 8190 darab lőszert használhatott fel. (2017.07.14)

Tovább

Komáromi világbajnok sportlövők

Szenzációs világcsúccsal győzött Péni István, Vas Péter és Pekler Zalán a férfi kisöbű szabadpuska 50 méteres 3×40 lövéses számának csapatversenyében a Suhlban rendezett junior sportlövő-világbajnokságon. A sportolókat dr. Molnár Attila polgármester a Városházán köszöntötte. (2017.07.05)

Tovább

Vas Péter újra Európa bajnok

Az évek óta világszínvonalon teljesítő junior korú utánpótlás sportlövőink tették érmekben színessé a Janus-arcú 10 méteres Európa-bajnokságot Mariborban, amelyen felnőtt válogatott tagjai döntő nélkül maradtak. A komáromi Vas Péter két aranyérmet is szerzett. (2017.03.21)

Tovább

A komáromi sportlövők hat bajnoki érmet szereztek

A százhalombattai 10 méteres Puska-Pisztoly Országos Bajnokságról - melyet a Magyar Sportlövő Szövetség szervezett - éremesővel tértek haza a komáromi légpuskások. A felnőtt férfi egyéniben Vas Péter okozott - még magának is - meglepetést azzal, hogy az élre kerülve, a korábbi komáromi bajnokot, Sidi Pétert is megelőzte. (2017.02.17)

Tovább

« 1/9. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió