Diáksport

Floorball diákolimpia Komáromban

Idén a Floorball Országos Döntővel folytatódnak a 2017/2018. tanév Diákolimpia® versenyei. Január 20-21-én Komáromban az I., II., III. IV., V. és VI. korcsoportos versenyzők lány- és fiúcsapatokban mérik össze tudásukat a „Magyarország diákolimpiai bajnoka” címért. (2018.01.16)

Tovább

Jól tanultak, jól sportoltak Oroszlányban

Áncsák Kitti Bettina az Oroszlányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola kiváló tanulója, az Oroszlányi Judo Club sportolója, judo sportágban a Diák C Magyar Kupán 3. helyezést ért el. (2017.11.13)

Tovább

Jó tanuló, jó sportoló pályázat

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nyílt pályázatot hirdet a „Magyarország jó tanulója − jó sportolója 2016” cím elnyerésére. A minisztérium azon tanulókat és hallgatókat kívánja kitüntetni, akik a 2015/2016. tanévben eredményes tanulmányi munkájuk mellett kimagasló sportteljesítményt nyújtottak. (2017.03.26)

Tovább

Öten kaptak Tatán sportolói ösztöndíjat

Tatán, a Városháza dísztermében került sor az idei sportolói ösztöndíjak átadására. 2017-ben öt tatai fiatal sportoló nyerte el a támogatást, melyet Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Bencsik János országgyűlési képviselő és Michl József polgármester adott át. (2017.03.24)

Tovább

Megyénk tanulói a legfittebbek

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) nemrég rendhagyó módon mutatta be a NETFIT® legutóbbi tanévi országos méréseinek eredményeit Budapesten. Komárom-Esztergom megye és a főváros a második NETFIT® mérésen sem vallott szégyent- a 2015/16-os tanévben is ezekben a régiókban lettek a legjobbak a diákok fittségi eredményei. (2017.03.23)

Tovább

A legjobb diákokat köszöntötték Oroszlányban

Megtelt a művelődési központ kamaraterme, ahová a település általános és középfokú iskoláiból a jól tanuló, jól sportoló diákok, illetve edzőik, felkészítőik kaptak meghívót, hogy átvegyék a jól megérdemelt városi elismeréseket. Az ünnepségen Rajnai Gábor alpolgármester köszöntötte az ünnepelteket, s külön üdvözölte azokat, akik a háttérből segítették a tanulókat: a pedagógusokat, az edzőket, a tehetséggondozókat, valamint a munkához biztos hátteret biztosító szülőket. (2016.11.24)

Tovább

Tó futás - Komárom

A komáromi Petőfi Sándor Általános Iskola testnevelés munkaközössége 1989 óta rendezi meg a Tó kupa futóversenyt. A rendezvény ötletgazdája Andrási Mihály, aki aktív testnevelőként és munkaközösség vezetőként szervezi évek óta ezt a népszerű eseményt. A futóverseny Komárom és a körzetébe tartozó általános iskolák részére nyújt sportolási lehetőséget minden évben október elején, tisztelegve az Aradi vértanúk emléke előtt. (2016.10.13.)

Tovább

Ideális táborozási helyszín sportolóknak

Tisztelt Sportegyesületek, kedves Sportolók! Engedjék meg, hogy Tatán az Öreg-tó partján egy sporttábor helyszín ajánlóval segítsük döntésüket a 2016/2017 évre. (2016.08.26)

Tovább

Átadták az úszódiplomákat Komáromban

Az önkormányzat négy évvel ezelőtt indította el azt a programot, melynek célja, hogy minden komáromi gyermek tanuljon meg úszni. Május 18-án a Brigetio Gyógyfürdőben dr. Molnár Attila polgármestertől, Turi Bálint alpolgármestertől és Kovács Károly ügyvezető igazgatótól azok a kisiskolások vehették át oklevelüket, akik sikeresen teljesítették a programot. (2016.05.21)

Tovább

Tatai Nagy Sportágválasztó

A nagy sikerre való tekintettel ismét megrendezésre kerül a Tatai Nagy Sportágválasztó a Tatai Olimpiai Központban, Tata Város Önkormányzata, a Nemzeti Sportközpontok, a Tatai Atlétikai Club és a Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda együttműködésének köszönhetően. A 2016. május 13-14-i esemény pénteki napja ismét a pedagóguskísérettel érkező oktatási intézmények csoportjai számára fenntartott nap, a szombat pedig az egyéni látogatóké, családoké. (2016.04.18.)

Tovább

Diákolimpiai bajnokok a Váci iskolás tornászok

A tatabányai Váci Mihály Általános Iskola szertornászai a diákolimpia elődöntőjét magabiztosan megnyerve, két csapattal kerültek az ország tizenkét legjobb együttese közé. A döntőt Budapesten rendezték. (2016.04.13.)

Tovább

Érmeseket köszöntettek

A KEM SZÖSZ tagszervezete, a diák-és szabadidősport szövetség második alkalommal tartotta meg díjátadó ünnepségét. Azok a sportolók kaptak meghívót, akik a hivatalos diákolimpiai sportágakban az országos döntőkön 1-3. helyezést szereztek. Díjat kaptak a felkészítő testnevelő tanárok és edzők is. (2015.10.17.)

Tovább

« 1/6. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió