Diáksport

Újra nyerni tudtak a TDKE sportolói

Ismét a tatabányaiak nyerték az országos görkorcsolya csapatversenyt.Szegeden zárták le az újabb sikeres szezont a Tatabányai Diák Korcsolyázó Egyesület (TDKE) versenyzői.(2019.09.30)

Tovább

Kisbéri sikerek a VI.Szolnok Open Országos Mazsore

Kiváló eredményekkel tértek haza a kisbéri lányok az országos versenyrõlTegnap Szolnokon jártunk a VI.Szolnok Open Országos Mazsorett Versenyen!Az indulás korai, a verseny maratoni volt,de megérte! (2019.02.24)

Tovább

Remek párbajtőr eredmények a legkisebbektől

Hétvégén Szolnok adott otthont az Olimpici GP 2. állomásának. (2018.12.11)

Tovább

Véget ért a súlyemelő Junior Országos Bajnokság

A Tatabányai Sport Club versenyzői  jól szerepeltek a verseny sorozaton Oroszlányban.(2018.09.24)  

Tovább

Szenzációs szezont zártak a TVSE úszói!

Az idei év még a tavalyinál is sikeresebb volt, remek eredmények születtek, több érmet és pontszerző helyet sikerült szerezni, mint 2017-ben. (2018.08.10)  

Tovább

Floorball diákolimpia Komáromban

Idén a Floorball Országos Döntővel folytatódnak a 2017/2018. tanév Diákolimpia® versenyei. Január 20-21-én Komáromban az I., II., III. IV., V. és VI. korcsoportos versenyzők lány- és fiúcsapatokban mérik össze tudásukat a „Magyarország diákolimpiai bajnoka” címért. (2018.01.16)

Tovább

Jól tanultak, jól sportoltak Oroszlányban

Áncsák Kitti Bettina az Oroszlányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola kiváló tanulója, az Oroszlányi Judo Club sportolója, judo sportágban a Diák C Magyar Kupán 3. helyezést ért el. (2017.11.13)

Tovább

Jó tanuló, jó sportoló pályázat

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nyílt pályázatot hirdet a „Magyarország jó tanulója − jó sportolója 2016” cím elnyerésére. A minisztérium azon tanulókat és hallgatókat kívánja kitüntetni, akik a 2015/2016. tanévben eredményes tanulmányi munkájuk mellett kimagasló sportteljesítményt nyújtottak. (2017.03.26)

Tovább

Öten kaptak Tatán sportolói ösztöndíjat

Tatán, a Városháza dísztermében került sor az idei sportolói ösztöndíjak átadására. 2017-ben öt tatai fiatal sportoló nyerte el a támogatást, melyet Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Bencsik János országgyűlési képviselő és Michl József polgármester adott át. (2017.03.24)

Tovább

Megyénk tanulói a legfittebbek

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) nemrég rendhagyó módon mutatta be a NETFIT® legutóbbi tanévi országos méréseinek eredményeit Budapesten. Komárom-Esztergom megye és a főváros a második NETFIT® mérésen sem vallott szégyent- a 2015/16-os tanévben is ezekben a régiókban lettek a legjobbak a diákok fittségi eredményei. (2017.03.23)

Tovább

A legjobb diákokat köszöntötték Oroszlányban

Megtelt a művelődési központ kamaraterme, ahová a település általános és középfokú iskoláiból a jól tanuló, jól sportoló diákok, illetve edzőik, felkészítőik kaptak meghívót, hogy átvegyék a jól megérdemelt városi elismeréseket. Az ünnepségen Rajnai Gábor alpolgármester köszöntötte az ünnepelteket, s külön üdvözölte azokat, akik a háttérből segítették a tanulókat: a pedagógusokat, az edzőket, a tehetséggondozókat, valamint a munkához biztos hátteret biztosító szülőket. (2016.11.24)

Tovább

Tó futás - Komárom

A komáromi Petőfi Sándor Általános Iskola testnevelés munkaközössége 1989 óta rendezi meg a Tó kupa futóversenyt. A rendezvény ötletgazdája Andrási Mihály, aki aktív testnevelőként és munkaközösség vezetőként szervezi évek óta ezt a népszerű eseményt. A futóverseny Komárom és a körzetébe tartozó általános iskolák részére nyújt sportolási lehetőséget minden évben október elején, tisztelegve az Aradi vértanúk emléke előtt. (2016.10.13.)

Tovább

« 1/6. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió