Karate

Grónai harmadik muay thai győzelme Thaiföldön

Komáromi harcosunk Grónai Sándor az Alexandros Muay Thai Gym versenyzője és vezetőedzője Thaiföldön idei harmadik mérkőzését ismét a phuketi Rawai Boxing Stadionban vívhatta muay thai szabályrendszerben 5x3 percben. (2018.03.28)

Tovább

Táboroztak a karatékák

Komáromban tartott edzőtábort Filep Imre 7. danos mester a Tempo Karate Egyesület szervezésében. A táborban lehetőség volt hosszabban gyakorolni a sportág technikáit, elméletét, a versenyzést, valamint a küzdelmet váltott ellenfelekkel. A szakmai programok mellett persze a strandolás is belefért a közel egyhetes együttlétbe. (2017.08.17)

Tovább

Komáromi siker a Harcosok Klubja gálán

Horváth Martin a komáromi Alexandros Bulls harcosa 3:0-ás egyhangú pontozással gyönyörű győzelmet aratott muay thai szabályrendszerben a Budapesten megrendezett 28. Harcosok Klubja gálán. Martin nagyszerű földre vitelekkel és leforgatásokkal, muay thai technikák felsorakoztatásával emelkedett felül ellenfelén. (2017.06.11)

Tovább

Grónay újabb bajnoki öve

Ismét hatalmas sikerrel tért haza komáromi harcosunk Grónai Sándor az Alexandros Bulls Muay Thai Gym versenyzője és vezetőedzője, és az Unicentral Bulls Thai Box Klub versenyzője a Milánóban megrendezett WFC – World Fighters Council és a WMKF – World Martial Kombat Federetaion Európa-bajnokságáról. (2017.06.01.)

Tovább

Magyar kata-bajnok a komáromi Den Shin Dojo

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a WKF magyar bajnokságot, melyre több mint 700 versenyző nevezett, köztük a komáromi Den Shin Dojo is Pataki László két danos és Filep Imre hét danos mester vezetésével. (2017.05.29.)

Tovább

Tempós sikerek az VI. Erzsébet Kupán

Április utolsó hétvégéjén Soroksáron rendeztek nemzetközi versenyt, ahol összemérhették erejüket az utánpótlás neveléssel foglalkozó klubok, illetve versenylehetőséget kaptak a rutinos versenyzők is. A megnyitóra öt ország közel ötszáz indulója sorakozott fel. (2017.05.03)

Tovább

Karate táborban jártak a tempósok

A Tempo Karate Egyesület tagjai közül Óvári Anna, Óvári Attila, Óvári Ákos, Kovács Richárd, Léber Zsófia, és Pataki László Filep Imre mester vezetésével dr. Ilija Jorga 10. danos fudokan karate alapító mester táborán vettek részt Ausztriában március közepén. (2017.03.17.)

Tovább

Tempós sikerek Mogyoródon

Az idei szezon első versenyén vettek részt nemrég a komáromi Tempósok fiatal karatékái Mogyoródon. A sportesemény a novemberi romániai fudokan világbajnokság első selejtezője is volt egyben. Filep Imre hét danos mester főleg a rutinszerzés miatt indította el tanítványait. A 12 versenyző összesen 21 éremmel tért haza. (2017.03.01,)

Tovább

27 tempós érem született a Sziget Kupán

November közepén rendezték meg a Sziget Kupa elnevezésű országos karate versenyt, amelyen Filep Imre és Pataki László edzők vezetésével a Tempo Karate Egyesület versenyzői is részt vettek. (2016.11.21)

Tovább

7 tempós érem a karate diákolimpián

Szigetszentmiklóson rendezték meg a magyar bajnoksággal egyenértékű színvonalat képviselő XXI. WKF országos  karate diákolimpiát. A versenyen mintegy félszáz egyesület közel 600 sportolója lépett tatamira, így rendkívül erős mezőnyben kellett helytállni a komáromi versenyezőknek. (2016.11.09)

Tovább

Két tucat tempós érem született Levélen

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a II. LKSE Kupa országos karate versenyt, amelyen a komáromi Tempo Karate Egyesület versenyzői is részt vettek, Filep Imre és Pataki László vezetésével. A versenyen a korábbi óvódás csoportból felnőtt új karatékák mellett a régi rutinos versenyezők is megmérették magukat. (2016.10.27)

Tovább

A karatékák legújabb sikereiről

Sikeres szezont tudhatnak maguk mögött a Den shin dojo karatékái, hiszen a különféle versenyeken 50 érmet szereztek. Egy pár hetes pihenő után újra megkezdték a felkészülést az idei versenyekre, és remekül halad tehetséggondozó programjuk is, amibe várják a fiatalok jelentkezését. (2016.09.28.)

Tovább

« 1/1. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió