Birkózás

Katona Géza a visszavonulást fontolgatja

A Magyar Edzők Társasága kitüntetéseket adományozott a magyar sport legkiválóbb trénerei számára. 2016-ban Életmű Díjat adományoztak Katona Géza birkózó edzőnek 40 éves munkássága elismeréseképpen. Pályafutásáról, és a tatabányai birkózósport helyzetéről beszélgettünk a szakemberrel. (2017.11.12)

Tovább

Erős emberek Oroszlányban

Több, mint négyszázan érkeztek szombaton a Bányászati Múzeumba a városból és a környező településekről, hogy szurkoljanak a Visegrádi Négyek erős embereinek csapatversenyén, különösen a főszervező, Fekete László fiainak. (2017.08.21)

Tovább

Tatabányán lehet a 2019-es junior birkózó vb

Tzeno Tzenovval, a Nemzetközi Birkózó Szövetség alelnökével egyeztettek a tatabányaiak. A polgármester Schmidt Csaba szerint az egész térség kapacitálna a világversenyből, azaz a 2019-es junior birközö világbajnokság megrendezéséből. (2017.04.03)

Tovább

Jól szerepeltek a TSC birkózói Kiskunhalason

Kiskunhalas adott otthont a kadet szabadfogású férfiválogatónak és junior női válogatóversenynek. Mindkét verseny a közelgő kontinensviadalra jelentette a kvalifikációs „állomást”. A Tatabányai SC büszkesége Réczi Bianka a 48 kg-ban fölényesen győzött súlycsoportjában és ezzel nagy lépést tett a junior Európa-bajnokságon történő indulásra. (2017.03.15)

Tovább

Dorogi aranyeső a birkózó kadet OB-n

Dorogon, a városi sportcsarnokban, három szőnyegen rendezték meg a 2016. évi kadet kötöttfogású és női országos bajnokságot. A dorogi versenyzők hat aranyérmet nyertek. (2016.11.03)

Tovább

Lévai aranyérmes!

A bukaresti junior birkózó Európa-bajnokságon a dorogi Lévai Zoltán a kötöttfogású 74 kilogrammosok között lengyel, bolgár, örmény, török és ukrán versenyzőket legyőzve pályafutása első aranyérmét szerezte meg világversenyről. (2016.06.23)

Tovább

Katona Géza Életmű Díjat kapott

A Magyar Edzők Társasága a Mesteredzői Kollégium javaslatára kitüntetéseket adományozott a magyar sport legkiválóbb edzői számára. 2016-ban Életmű Díjat adományoztak Katona Géza birkózó edzőnek 40 éves munkássága elismeréseképpen. (2016.05.21)

Tovább

Zágrábban is taroltak a dorogi birkózók

Kadet kötöttfogású válogatott keretünk is meghívást kapott a zágrábi "Croatia Open 2016" elnevezésű, immár hagyományosnak mondható nemzetközi birkózó viadalra, ahol szép számú rangos ellenfél feszülhetett egymásnak a szőnyegen. A magyar csapat tizennégy versenyzővel állt rajthoz, akik közül tizenegyen állhattak fel az éremosztó dobogóra. (2016.05.19)

Tovább

Nemzetközi birkózó verseny

Érden rendezték meg a 2016. év első birkózó versenyét, amelyen 5 ország (Szlovákia, Csehország, Ukrajna, Szerbia és Magyarország (egyesületek) 273 versenyzője áll trajthoz. (2016.01.17.)  

Tovább

Balázs dicséretesen küzdött

Kaposváron rendezték meg a Diák I. korosztály országos bajnokságát. A viadalt megelőző kvalifikációs versenyeken 5 tatabányai fiatal vívta ki az az indulási jogot. A bajnokságon csak a legjobb birkózók indulhattak. (2015.1.10.)

Tovább

Gyürky nagy sikere

Püspökladányban rendezték meg a serdülők idei utolsó, de legfontosabb versenyét a 2015.évi szabadfogású serdülő országos bajnokságot. A tatabányai Gyürky Tibor aranyérmes lett. (2015.12.07.)

Tovább

Újabb szép birkózó sikerek

Több nívós versenyen is részt vettek a Tatabányai SC birkózói, akik szép sikereket értek el. Továbbra is dinamikusan fejlődik a klub, ezt az egyre szebb eredmények is bizonyítják. (2015.11.14.)

Tovább

« 1/23. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió