Foci

Életmentő készülékek a focipályákon

Sajtótájékoztatót tartott a Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága. Az eseményen részt vett Khéner László, megyei igazgató mellett Popovics György, a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke is. (2018.05.24)

Tovább

Pilismarót a grassroots otthona

Immár hatodszor ad otthont Pilismarót a hagyományos Grassroots Labdarúgó Tornának, melyet középsúlyos értelmi fogyatékossággal élők alkotta, illetve egyesített csapatok számára írtak ki. A megmérettetésre május 9-én kerül sor a község sporttelepén. (2018.04.01)

Tovább

Sváb Kupa, első forduló

A Sváb Kupa elnevezésű teremlabdarúgó torna 16. sorozata indult útjára Vértessomlón, az U9-es korosztályban a házigazdák, Környe, Kecskéd és a Vértesi Erőmű, míg a felnőtteknél ez utóbbi csapat helyett a Várgesztes részvételével.(2018.01.15)

Tovább

Játékvezetői képzés indul a megyében

Legyél te is játékvezető! A tanfolyamunk Komárom-Esztergom megyében január 11-én kezdődik, de jelentkezni január 19-ig lehet. A www.jatekvezetoleszek.hu-n lehet jelentkezni és bővebb információk a kemspori@gmail.com-on vagy a +36-70-773-0529-es számon. (2018.01.03)

Tovább

Több mint 90 óvodás focizott a nyergesi sportpályá

Óvodai fesztivált rendeztek Nyergesújfalun, ahol a nyergesi, lábatlani, bajóti és süttői óvodások vettek részt. Több mint kilencven óvodás rúgta a bőrt a nyergesi sportpályán. (2017.10.28)

Tovább

Szép győzelmet aratott a Dorogi FC a ZTE ellen

A Dorogi FC 3-0-s győzelmet aratott a ZTE csapata ellen október 15-én a Buzányszky Jenő Stadionban. Ezzel az eredménnyel a 12. helyen áll a Merkantil Bank Ligában (NB II.) a hazai csapat a 13 forduló után. (2017.10.16)

Tovább

Kupaellenfelek: Nagyecsed, Putnok

A Tatabánya a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei első osztályban szereplő Nagyecsed csapatát látja vendégül a Magyar Kupában. Hat forduló után két győzelem, két döntetlen és két vereség a mérlegük. (2017.09.22)

Tovább

MK: 64 között a Tatabánya és a Dorog

Megyesi László büntetőből szerzett góljával megverte a másodosztályú Sopront a Tatabánya FCE a Grosics-stadionban, így a Magyar Kupa második körébe jutott. 2–0-s győzelmet aratott a Dorog Komáromban, a Magyar Kupa főtáblájának első fordulójában, ezzel Schindler Szabolcs csapata szintén továbbjutott. (2017.09.21)

Tovább

Virágok Czibor Zoltán sírján

Külföldön még ma is a zseniális Aranycsapat kiválóságairól – Puskás, Kocsis, Czibor – ismeri Magyarországot az idősebb korosztály, mondta Szöllősi György, a magyar futballhagyomány és a Puskás-ügyek nagykövete Komáromban, ahol Czibor Zoltán sírjánál, halálának huszadik évfordulóján tisztelgett közösen Lomnici Zoltánnal, az Aranycsapat Emlékév Testület elnökével, és Mesterné Czibor Zsuzsa asszonnyal, a legendás játékos testvérével. (2017.09.07)

Tovább

Posztumusz díszpolgár lett Buzánszky Jenő

Posztumusz díszpolgára lett a szlovákiai Királyhelmecnek Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás jobbhátvédje.A 2015-ben, 89 évesen elhunyt dorogi olimpiai bajnok, vb-ezüstérmes játékos fiának, ifj. Buzánszky Jenőnek adta át az erről szóló oklevelet Pataky Károly polgármester. (2017. 09.02)

Tovább

Nem szűnik meg Táton az amatőr sport

Mindenekelőtt elnézésüket kérjük azoknak, akik ismerik az egyesületi formát, annak működését. Mégis ezzel az információval kell indítani tájékoztatásunkat, mert az utóbbi időben gyakran a Táti Sportegyesületet a Táti Önkormányzattal azonosították. (2017.09.01)

Tovább

Magyar Kupa: a Komárom és a Tatabánya a főtáblán!

A harmadik hely még kiadó, ez jövő szerdán dől el. Szerda este rendezték a Magyar Kupa megyei selejtezőinek utolsó fordulóját. (2017.08.24)

Tovább

« 1/59. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió