Vívás

Gnám Tamara csapatban Európa bajnok!

Nagyszerűen ért véget a plovdivi kadet Európa-bajnokság! A zárónapon a Gnám Tamara (Tatabánya), Kazár Dóra, Muhari Eszter, Petri Renáta összeállítású női párbajtőrcsapat és a Baaken Mátyás, Fröhlich Bálint, Kaiser Balázs, Milassin Mór felállású férfi kardcsapat egyaránt aranyérmet nyert, míg a női tőrcsapat az ötödik helyen végzett. Gratulálunk, jöhetnek a junior versenyek! (2017.03.05)

Tovább

Esztergályos Patrik junior magyar bajnok

A tatai vívó a sérülése után egyből egy bajnoki címmel tért vissza az élmezőnybe. Patrik hosszabb kényszerpihenő után a január eleji AGC Kupán lépett először pástra, most viszont az országos bajnokságon már megmutatta, hogy ismét érdemes számolni vele. (2017.02.05)

Tovább

Kadét Párbajtőr Egyéni OB: Gnám bronzérmes

A Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban rendezték meg a kadét korosztály országos bajnokságát. Régiónkat a tatai és a tatabányai vívók képviselték. Gnám Tamara bronzérmet szerzett, Büki Lili pedig a nyolcadik helyen végzett. (2017.01.30)

Tovább

Nem várt kadett-győzelem Pozsonyban

Felfigyelt a világ a tatai Büki Lilire, aki igazán szép teljesítmény nyújtott Pozsonyban az euórpai kadett-körversenyen. Harmadik helyezésével nem várt győzelemmel térhetett haza a még csak 14 éves, de úgy tűnik, rendkívül ígéretes vívó. (2017.01.17.)

Tovább

Párbajtőr válogató volt Tatabányán

Tatabányán, hatalmas mezőnyökkel rendezték január 7-én a férfi és női párbajtőr válogatót az AGC Kupáért. A férfiaknál a győzelmet az olimpia bronzérmes Somfai Péter szerezte meg, míg a nőknél az ugyancsak honvédos Budai Dorina nyerte a viadalt.(2017.01.08)

Tovább

Új vívótermet avattak Esztergomban

Új vívótermet avattak Esztergomban, a Szent Erzsébet iskolában. Az ünnepség részeként a Szent László Vívó Egyesület tagjai mutatták be vívótudásukat. A beruházást a Magyar Vívószövetségen keresztül az állam is támogatta 12 millió forinttal. (2016.11.26)

Tovább

Plásztán Attila Príma-díjat vehetett át

10 éves sem volt még amikor 1975-ben vívni kezdett szülővárosában Ózdon, majd ifi válogatottként 1982-ben Tatabányára került a Bányász Sport Clubba. Versenyzőként ifjúsági korosztályban 3 magyar bajnoki címet szerzett. Sportolói pályafutását 23 éves kora előtt befejezte, 1988-tól edzősködni kezdett Tatabányán. (2016.09.25)

Tovább

Vívás: Kun Anna az az EB csapatban

A Magyar Vívó Szövetség keddi elnökségi ülésén a testület kijelölte a június 20-25-i, toruni (Lengyelország) felnőtt Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatottat. Nagy öröm számunkkra, hogy a csapat tagja a tatai párbajtőröző, Kun Anna, az OMS- Iron Trade versenyzője! (2015.05.25)

Tovább

Bronzérem és 6. hely párbajtőrben

A 2016-2017. évadra rendeztek előválogatót a hétvégén Budapesten a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban. Szombaton a kadet mezőny lépett pástra. Gnám Tamara a TSC párbajtőrözője remek vívással jutott a legjobb négy közé, ahol a döntőért 9:5 arányban kapott ki az AVA-s Petri Renáta ellen, és lett harmadik. (2016.05.23)

Tovább

Ifjú tőrvívók a páston

A Szent György Vívó Egyesület rendezésében Esztergomban kezdték meg a kadet és junior tőrvívók a küzdelmet a 2017-es Európa- és Világbajnokságon való részvételért. A Pézsa Tibor Sportcsarnokban közel kétszáz vívó lépett a pástokra, köztük a legkisebbek is, akik a nagyok mellett szintén összemérték egymással a fegyvereiket. (2015. 05. 21)

Tovább

A tatai Esztergályos Patrik ezüstérmes csapatban

Ezüstérmet nyert a bourges-i korosztályos világbajnokságon a junior férfi párbajtőrcsapat. A Bakos Bálint, Bányai Zsombor, Esztergályos Patrik (OMS Tata-Iron Trade VSE), Siklósi Gergely összeállítású együttes kimagasló teljesítménnyel jutott el a döntőig, ott azonban vereséget szenvedett az olaszoktól. (2016.04.11.)

Tovább

Ismét remekeltek a lányok

Amikor 2014-ben a második helyen végzett az OMS-Tata Iron Trade VSE női párbajtőrcsapata az országos bajnokságon, sokan kifutott eredményről beszéltek. Valóban csodálatos teljesítmény volt, amelyet most megismételtek a tatai lányok. 2016.01.02.)

Tovább

« 2/9. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió