Evezés

Kiemelt vízitúra megállóhely lesz Komárom

Kezdődhet hamarosan a koppánymonostori volt Gomb-Rocsó területén létesülő vízitúra megállóhely próbaüzemeltetése.(2019.03.05)

Tovább

Naszályi felhívás a Sárkányhajó Versenyre

A Tatai Sárkányhajó Egyesület idén is megrendezi az egyéb versenyek mellett, a meghívott hajók versenyét a Víz-Zene-Virág Fesztivál ideje alatt, június 23-án szombaton délelőtt. A versenyre idén is meghívást kaptunk. A 200 méteres futamon a legénység minimum 16, maximum 20 evezősből áll. Minimum 6 nőnek eveznie kell a csapatban. (2018.05.27)

Tovább

Országos evezős –ergométer Diákolimpia

A Magyar Diáksport Szövetség megbízásából, a Magyar Evezős Szövetség rendezte meg a 2017-2018-as tanév evezős –ergométer Diákolimpiai Bajnokságát. A bajnokságra az iskolák a II-VI. korcsoportos, fiú és leány tanulóikat nevezhették be, egyéni és vegyes csapatokkal. A versenyen külön „ A” kategóriában,  indultak az evezős sportágban leigazolt tanulók. (2018.04.03)

Tovább

Mikoviny Sámuel XXII. Által-ér Vízitúra

Idén október 7-én, szombaton rendezik a hagyományos Által-ér vízitúrát, melynek programja reggel 7 óra 45 perckor kezdődik. A szervezők Ferencmajorban ingyenes frissítő állomással segítik az evezősöket, majd érkezéskor Dunaalmáson (nagy zsilip), a Révalmási Tutajosok „Vendégmarasztaló babgulyással” várják a résztvevőket. (2017.09.24)

Tovább

Komárom a Nemzeti Regattán

A Balatoni Hajózási Zrt. Siófok város támogatásával a MOL Nagyon Balaton elnevezésű rendezvénysorozatának keretében kétnapos fesztiválra invitálta hazánk településeit. A siófoki turisztikai seregszemlén 38 település között Komárom is részt vett. (2017.06.20)

Tovább

Sikeresen rajtoltak az esztergomi evezősök!

20 klub versenyzői álltak rajthoz a Ferencvárosi Evezős Club hét végén megrendezett országos versenyén. Az Esztergomi Evezősök Hajós Egyletének 11 versenyzője, sikeresen rajtolt az év első rendes távú versenyükön, amelyen 7 érem mellett további 5 döntős helyezést értek el. (2017.05.14.)

Tovább

Evezős Jó sportolók - Jó tanulók Esztergomban

Esztergom Város Önkormányzata, már hagyományosan meghirdette  város "Jó sportoló-Jó tanuló " pályázatát. A város valamennyi sportágát átfogó díjátadásra az Esztergomi Vár Lovagtermében került sor. A közel száz sportoló diákot érintő rendezvényen, a sportolókon kívül, edzőik, testnevelő tanáraik, szülők, nagyszülők jelenlétében Romanek Etelka, a város polgármestere méltatta a sportolók tanulmányi és sporteredményeit. (2016.12.27)

Tovább

Őszi evezős duatlon

A ”Sport XXI.” utánpótlás nevelési program keretében került megrendezésre, a Műegyetemi Evezős Club szervezésében az „Őszi Evezős Duatlon”, mely egyben az utánpótlás korú evezősök számára vizes szezonzáró eseménye volt. (2016.11.06)

Tovább

Országos Diákolimpia és Diákranglista döntő

A Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Evezős Szövetség közös rendezésében került sor a 2016-2017-es tanév Evezős Diákolimpiai és Diákranglista versenyek döntőinek megrendezésére. A versenyeknek a Velence-tavi evezős pálya adott otthont. (2016.10.19.)

Tovább

XXI. Által-ér evezős túra

A Zöld Sziget Kör Természetvizsgáló Közhasznú Egyesület oktőber elsején 8 órától rendezi a Mikoviny Sámuel emlékének megőrzését célzó XXI. ÁLTAL-ÉR Vízi (ill. gyalogos-, kerékpáros-) túrát. (2016.09.05)

Tovább

13 esztergomi érem az Evezős OB-ről

Az országos bajnokság előtti háromhetes formába hozó, napi edzések után, mindössze 10 fős csapat utazott Esztergomból Szegedre, a 2016. évi Magyar Bajnokságra. A kemény edzések után a siker nem maradt el. Mind a 10 versenyző dobogós helyen végzett, és közülük hárman 2-2 érmet is nyertek. (2016.07.29)

Tovább

Esztergomi sikerek a XXI. Tatai Regattán

A regatta az éves versenynaptár egyetlen rövidtávú, 500 méteres, sprint versenye, melyet a Tata-Tóvárosi Vízisport Egylet rendezett meg a tatai Öregtón lévő versenypályán. A versenyre az ország 10 evezős klubjából érkeztek nevezések és zömében utánpótlás korú versenyzők. (2016.07.10)

Tovább

« 1/10. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió