Evezés

Mikoviny emléktúra

Október 3-án lesz a Mikoviny Sámuel emlékének megőrzésére szervezett ÁLTAL-ÉR Vízi (illetve gyalogos-, kerékpáros-) túra Tata – Szomód (Ferencmajor) – Dunaalmás érintésével. (2015.09.10.)

Tovább

FEJLESZTÉSEK AZ EHE-NÉL

A MOB által kiemelt sportágak „sportlétesítmény-fejlesztési elképzelése” keretében az Esztergomi Evezősök Hajós Egylete az esztergomi Prímás Szigeten lévő csónakházának „Fűtés és meleg vízellátás napkollektoros fejlesztése” című projekt megvalósítására 3.500.000.-Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el. (2015.08.25.)

Tovább

Esztergomi érmek Szegedről

A Magyar Evezős Szövetség Szegeden, a nemzetközi evezős és kajak-kenu versenypályán rendezte meg Magyarország 2015. évi felnőtt, utánpótlás és masters országos evezős bajnokságát. (2015.07.29.)

Tovább

Népszerű Tatai Regatta

Huszadik alkalommal rendezték meg a Tatai Regatta és Tókerülő evezős találkozót, amelynek először volt versenyközpontja az Új Kajakház és Ökoturisztikai Központ. Kora reggel már érkeztek az ország minden részéből az evezősök, akik méltányolták a kulturált helyszínt az Öreg-tó partján.

Tovább

Vízitúrázók napja

Az Esztergomi Evezősök Hajós Egylete csatlakozva a Vizi túrázók napja rendezvénysorozathoz június 29-én l5 órától nyílt vízitúrát szervez. (2015.06.18.)

Tovább

Víz, Zene, Virág, Fesztivál

Európa egyik legismertebb, leglátogatottabb, legsikeresebb fesztiváljának ad otthont Tata június 26-tól 28-ig. A három nap több mint kétszáz nívós programot kínál az érdeklődőknek. A Víz, zene, Virág, Fesztivál immáron 22. alkalommal rendezik meg. (2015.05.17.)

Tovább

Esztergomi evezős sikerek

A Magyar Evezős Szövetség, a Velence-tavi evezős pályán rendezte meg a 2015.–évi Evezős Országos Vidék Bajnokságát. Az esztergomiak jól szerepeltek a viadalon. (2015.06.08.)

Tovább

BEARANYAZOTT GYERMEKNAP

Az Esztergomi Evezősök Hajós Egyletének fiatal sportolói érmekkel ajándékozták meg magukat a gyermeknap alkalmával. (2015.06.03.)

Tovább

25. Nyílt Evezős Ergométeres Bajnokság

A Magyar Evezős Szövetség, Győrben, a kézilabdások fellegvárában az „AUDI ARÉNÁBAN” rendezte meg az evezősök 2015. évi Ergométeres Oraszágos Bajnokságát. A verseny népszerűsége és a különleges helyszín nagy érdeklődést váltott ki mind a nevezők, mind a közönség vonatkozásában. (2015.03.01.)

Tovább

Életműdíj Mármarosi Győzőnek

  Esztergom város sportközössége, Mármarosi Győzőt, az Esztergomi Evezősök Hajós Egyletének ügyvezető elnökét, 50 éves sportvezetői tevékenységéért „Esztergom Sportjáért Életműdíj” elismerésben részesítette. A Díjat Romanek Etelka, Esztergom polgármestere adta át. (2015.02.10.)

Tovább

Egyre szépül a csónakház

A projektátadások időszakát éli Tata, ami igen sokrétűen gazdagítja a város fejlődését. A Tata-tóvárosi Vízisport Egyletnél (TTVE) bensőséges projektátadó ünnepséget tartottak a hétvégén, miután az egyesület az elmúlt év szeptemberében igen kedvező támogatásban részesült a sportág fejlesztésének jegyében. (2015.01.30.)

Tovább

Jók a tatai és a komáromi sárkányhajósok

Flórián Béla, a profi ökölvívás nemzetközileg elismert játékvezetője igazán sokoldalú ember. A bíráskodás mellett edzősödik Tatán, a fiatalokat oktatja a sportág szeretetére. Amikor összefutottunk, éppen arról érdeklődtünk: mikor lesz a legközelebbi nemzetközi mérkőzése? Ismertette, hamarosan Riminiben vezet Európa-bajnoki meccset. Ami viszont igen feltűnt, hogy mennyire kigyúrt Béla felső teste. (2014.10.29.)

Tovább

« 3/10. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió