Evezés

Látványos vízitúra baleset nélkül

19. alkalommal rendezték meg a Mikoviny Sámuel emlékének megőrzésére létrehozott Által-ér Vízitúrát, akinek a 18. századi sokoldalú munkássága során nagy szerepe volt a tatai és a környékbeli mocsarak lecsapolásában. (2014.10.05.)

Tovább

Vízitúra a hömpölygő Által-érben

Immáron 19. alkalommal rendezik meg a Mikoviny Sámuel emlékének megőrzésére létrehozott Által-ér Vízitúrát, amelynek mezőnye Tatáról Dunaalmásig 13 kilométert tesz meg, különböző vízi alkalmatosságokkal. Az esemény az idén október 4-én (szombaton) lesz, amely az egész országból vonzza vállalkozó kedvű sportbarátokat. (2014.09.16.)

Tovább

Vízitúra a Mosoni-Dunán

Augusztus 14-től 17-ig tartja a Zöld Sziget Kör Rajka és Győr között a mintegy száztíz kilométeres vízitúráját a Mosoni-Dunán, amelyre megfelelő evezési gyakorlattal, vízbiztonsággal és úszótudással rendelkező sportbarátok jelentkezését várják a szervezők. (2014.07.28.)

Tovább

Tatai Regatta a fesztivál nyitó programja

Sokéves hagyomány, hogy a Víz, Zene, Virág Fesztivál nyitóprogramja a helyi evezősökhöz fűződik a Tatai Regatta verseny megrendezésével. Június 27-én (pénteken) délelőtt elsőként az evezősök nagyszámú csapata borítja be az Öreg-tó festői víztükrét. (2014.06.21.)

Tovább

Örülhettek a tatai evezősök

Az evezősök jókora várakozással készültek a Tatai Nagy Sportágválasztóra, hiszen azzal hogy az evezés bekerült a kiemelt 16 sportág közé, nem csak a javuló eredményesség az elvárás, hanem a tömegbázis megsokszorozása is. (2014.05.22.)

Tovább

Az elnök asszony Arany Evező Díja

  Október első hétvégéjén került sor a XVIII. Mikoviny Sámuel Által-ér túrára, ahol az ünnepélyes megnyitó része volt az Arany Evező Díj átadása, amit három egyesület a Zöld Sziget Kör, az almásfűzitői ALOXA SE és a Révalmási Tutajos Egylet tagjaiból alakult kuratórium ítélt oda, immár harmadik alkalommal. (2013.10.07.)

Tovább

Gyémántjubileum az Agorában

Hatvanadik születésnapját ünnepelte a Vértes Volán Zrt. Tatabányán, a Vértes Agorájában. Az eseményen részt vett dr. Völner Pál, infrastruktúráért felelős államtitkár, Czunyiné dr. Bertalan Judit megyei kormánymegbízott, de meghívót kapott a kiállítással egybekötött ünnepségre a helyi közlekedésben érintett négy város (Tata, Tatabánya, Oroszlány, Komárom) vezetése. Ott volt az eseményen Michl József, Tata polgármestere, valamint Robozné Schőnfeld Zsuzsanna és Horváthy Lóránt alpolgármester. (2013.09.22.)  

Tovább

Mikoviny Sámuel-emlékúra

A XVIII. Által-ér vízitúrát október 5-én (szombaton) rendezi a Tatai Zöld Sziget Kör Természetvizsgáló Közhasznú Egyesület. (2013.09.10.)

Tovább

Worms és Tata evezős barátsága

Július végén ismét egy 11 tagú, főként fiatalokból álló evezős csapat érkezik Tatára a Tata-tóvárosi Vízisport Egylet meghívására. (2013.07.17.)

Tovább

Ismét népszerű volt a Tatai Regatta

A Víz, Zene, Virág Fesztivál nyitó programjaként rendezték meg az Öreg-tavon, immáron tizennegyedik alkalommal a Tatai Regatta evezős verseny. (2013.07.16.)

Tovább

Szomorú hírek az evezősöktől

A dunai árvíz hullámai ismét átcsaptak az evezősökön. Megyénkben a Duna partján az Esztergomi Evezősök Hajós Egyletének csónakháza és sporttelepe érintett rendszeresen az árvíztől. (2013.06.29.)

Tovább

TATAI REGATTA és Ranglista Verseny

Június 28-án  (pénteken) 11 órától rendezik meg  a hagyományos Tatai Regatta evezős versenyt. (2013.06.26.)

Tovább

« 4/10. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió