Vívás: Izsó Kati a felnőtt Európa-bajnokságon

 
Izsó Katalin. az OMS-Tata IRON-TRADE VSE fiatal párbajtőrözője bekerült a vívó Európa-bajnokságon részvevő magyar felnőtt válogatottba. A tataiak üdvöskéje eddig már több utánpótlás megmérettetésen hívta fel magára a figyelmet, de a felnőttek között is vannak szép eredményei. Kati egyéniben és csapatban is szerencsét próbálhat. (208.07.04.)
Vívás: Izsó Kati a felnőtt
Európa-bajnokságon
 

Izsó Katalin. az OMS-Tata IRON-TRADE VSE fiatal párbajtőrözője bekerült a vívó Európa-bajnokságon részvevő magyar felnőtt válogatottba. A tataiak üdvöskéje eddig már több utánpótlás megmérettetésen hívta fel magára a figyelmet, de a felnőttek között is vannak szép eredményei. Kati egyéniben és csapatban is szerencsét próbálhat.(208.07.04.)

 Nagy lehetőséget kapott Izsó Kati az OMS-Tata IRON-TRADE VSE tehetséges vívónője. Mivel  a magyar ranglista vezető és az összetett világkupában is igen előkelő helyen álló Szász Emese sérülése nem javult ezért  a szövetségi kapitány nem kockáztatja  az olimpiai  győzelemre is esélyes versenyzőjének gyógyulását, így Izsó  Katit  az OMS-Tata IRON-TRADE VSE versenyzőjét nem csak csapatban, hanem egyéniben is  indulónak  jelölte Kulcsár Győző kapitány a Kijevi Felnőtt  Vívó Európa Bajnokságra .

Így a négy egyéni  induló a felnőtt  Eb-n: Nagy Tímea, Mincza Ildikó, Hormai Adrienn.  Izsó Katalin  július 6. án vasárnap lép pástra a női párbajtőr egyéniben. Csapatban pedig a  Nagy Tímea, Tóth Hajnalka, Izsó Kati, Antal Edina összeállításban vívnak a női párbajtőr  csapatküzdelmein  jövő héten szerdán, július 9.-én
Kati eddigi legjobb eredményei, juniorban:  Világkupa-győztes,  világbajnoki 2. csapatban,
U-23-as  Eb 3. hely,   felnőttben GP Világkupa 3. hely egyéniben és csapatban is. 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió