Evezés

EVEZÉS: JÁSDI SÁNDOR-EMLÉKVERSENY

A hét végén, a Csepel Evezős Klub rendezett országos evezős versenyt a Soroksári Duna ágban. Az Esztergomi Evezősök Hajós Egylete 11 egységet indított a viadalon, melyből 9 jutott a döntőkbe. (2009.05.25.)

Tovább

Evezés: Érmek lapátszámra

 Az Esztergomi Evezősök Hajós Egyletének hét végén rajthoz állt 20 fős csapatából mindössze 2 fő tért haza érem nélkül, hárman 2-2 érmet is nyertek. (2009.05.10.)

Tovább

Evezés: Sáska Beáta három érme

 A Szegedi Olimpiai Centrum evezős és kajak-kenu pályáján rendezte meg a Magyar Evezős Szövetség, a „Szegedi Regatta” nemzetközi evezős versenyét. Az esztergomi Sáska Beáta három éremmel térhetett haza. (2009.05.04.)

Tovább

EVEZÉS: SÁSKA BEÁTA SIKERE

 A Magyar Evezős Szövetség, Csepelen rendezte meg válogató versenyét, melynek célja a kerettagságok megerősítése, tájékozódás a válogatott egységek lehetséges összeállításáról. (2009.04.21.)

Tovább

Evezés: Négy esztergomi aranyérem

 A serdülők, az ifjúságiak és a felnőttek után a legfiatalabbak, a 11-14 évesek részére rendezték meg az utánpótlás evezősök ergométeres bajnokságát. Az esztergomiak remekül szerepeltek az eseményen. (2009.03.08.)

Tovább

Evezés: Ergométeres ob Szegeden

 A Magyar Evezős Szövetség a szegedi városi sportcsarnokban rendezte meg a 2009. évi evezős ergométeres országos bajnokságát, immáron 19. alakalommal. Az esztergomi Sáska Beáta a remek 4. helyen végzett. (2009.03,03.)

Tovább

Hírek az esztergomi evezősök életéből

  Az Esztergomi Evezősök Hajós Egylete közel 60 főt meghaladó létszámmal végezte a téli alapozó edzéseket,. A heti, korcsoportonkénti 4-6 edzésen a súlyemelés, a gimnasztika, az evezős ergométer és a terepfutás szerepelt az „étlapon”. (2009.02.26.)

Tovább

Az evezősök jó kívánságai

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és sikeres új esztendőt kívánnak az esztergomi evezősök. (2008.12.22.)

Tovább

Evezés: Egypárevezősök 6 kilométeren

 A Magyar Evezős Szövetség, Csepelen rendezte meg az év utolsó evezős viadalát. A versenyzőknek, a 6 kilométeres versenytávot, percenkénti indításokkal, üldözéses formában kellett teljesíteniük. Minden versenyző (képünkön az esztergomi Domokos András) egypárevezős hajóban állt rajthoz. (2008.10.13.)  

Tovább

NCA: Elektorokat regisztrálhatnak

 A Nemzeti Civil Alapprogram második ciklusa is a végéhez közeledik, s az új testületek tagjainak megválasztására hivatott elektorokat 2008. szeptember 30-ig lehet regisztrálni. (2008.09.23.)

Tovább

Evezés: Esztergomi bronzok Szegedről

 Míg legtöbben a pekingi olimpiai játékok utolsó csatározásait nézték a képernyők előtt ülve szurkolva, addig az evezősök nagy tábora Szegedre koncentrált, mivel a hétvégén rendezték meg a hazai evezősök legnagyobb versenyét, az országos bajnokságot. (2008.08.25.)

Tovább

Tizenegy magyar egység jutott a döntőbe!

A pekingi olimpia 12 kajak-kenu számából 11-ben érdekeltek a magyarok a hét végi döntőkben. Csak a Sáfrán-testvérek nem kerültek a fináléba, de a fiatal duónak még sok ideje van a következő olimpiákon az éremszerzésre. (2008.08.21.)

Tovább

« 9/10. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió