A Grundfos az Európa-ligában

 
Császár Gábor csapatával, a svájci bajnok Kadetten Schaffhausennel is azonos csoportba került a Grundfos Tatabánya KC a férfi kézilabda Európa-liga főtáblájának péntek délelőtti sorsolásán. (2020.10.02.)

A D csoportba a magyar és a svájci együttesen kívül az észak-macedón Eurofarm Peliszter, a német Rhein-Neckar Löwen, a dán GOG, és a szlovén RK Trimo Trebnje került. A 24 csapatot négy csoportba sorsolták, mindegyikből az első négy jut a nyolcaddöntőbe. A játéknapok október 20., 27., november 17., 24., december 1., 8., február 9., 16., 23., és március 2. lesznek, vagyis minden mérkőzésre kedden kerül sor, 18.45 vagy 20.45 órától.

A bécsi sorsolást eredetileg csütörtökön rendezték volna, de a technikai lebonyolításért felelős egyik beszállító munkatársainál koronavírus-fertőzés gyanúja vetődött fel, ezért el kellett végezni a szükséges teszteket az érintetteken.

A magyar csapatok közül a Balatonfüred és a Gyöngyös a selejtező második fordulójában búcsúzott a második számú európai kupasorozattól. A Tatabánya dolgát jelentősen nehezíti, hogy csütörtökön kiderült, több játékosa megfertőződött a koronavírussal, ezért az egész csapat tíz napra karanténba került, és következő három bajnoki mérkőzését elhalasztották.

 

A Grundfos KC sorsolása az Európa Ligában

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió