Önkéntesek jelentkezését várják

 
Már csak 48 nap, és kezdődik a magyar-szlovén társrendezésű 2021. évi U21-es labdarúgó Európa-bajnokság. A magyar válogatott házigazdaként az A-csoportban a március 24-i nyitó mérkőzésen a németeket fogadják majd a MOL Aréna Sóstón. Az UEFA második legnagyobb tornájának szervezői – és résztvevői is – már lázasan készülnek a kontinensviadalra, azonban a lebonyolításban szükségük lesz segítségre. Most lehetőség nyílik, hogy bárki részese lehessen az Eb-nek, és ehhez nem kell mást tenni, mint önkéntesnek jelentkezni! (2021.01.14)


Az európai labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága 2018. december elején döntött úgy, hogy második legnagyobb tornáját, az U21-es labdarúgó Európa-bajnokságot Magyarország és Szlovénia közösen rendezheti, ami azt jelenti, hogy itthon is bemutatkoznak majd a jövő sztárfutballistái. A nyilvánosság számára már az is ismert, hogy a közös rendezésű EB szlovéniai mérkőzéseit Mariborban, Koperben, Celjében és Ljubljanában rendezik, míg a hazai mérkőzéseknek Szombathely, Győr és a budapesti Bozsik Aréna mellett a székesfehérvári MOL Aréna Sóstó ad majd otthont.

A legmagasabban jegyzett utánpótlás-kontinensviadalra a házigazda magyar és szlovén válogatott mellett Anglia, Csehország, Dánia, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Izland, Németország, Olaszország, Oroszország, Portugália, Románia, Spanyolország és Svájc nemzeti tizenegye vívta ki a szereplés jogát.

A 48 nap múlva rajtoló tornára a csapatok mellett a szervezők is lázasan készülnek már, azonban a lebonyolításban szükségük lesz segítségre, így most lehetőséget biztosítanak minden 18. életévét március 1-ig betöltő, önkéntesnek jelentkező szurkolónak átélni az Eb-hangulatot testközelből is.

A magyar-szlovén közös rendezésű U21-es torna izgalmas kihívásokat, hasznos tapasztalatokat és kapcsolatokat, valamint jó szórakozást biztosít majd az önkénteseknek is. A közel 300 fős csapatnak 15 mérkőzésen, a legkülönbözőbb feladatkörökben kell majd helytállnia, hogy segítsék mind a szervező csapatmunkáját, mind pedig a sikeres tornarendezést. Többek között részt vehetnek az akkreditáció, a transzport, a marketingfeladatok, a média segítése, a versenyrendezés és a szurkolói szolgáltatások megvalósításában is.

Az önkéntesek lehetőséget kapnak arra, hogy az U21-es Európa-bajnokságon szert tegyenek nemzetközi rendezvényszervezési tapasztalatra, belekóstoljanak a csapatmunka szépségeibe, és fejlesszék kommunikációs és problémamegoldó készségeiket. Sőt, a szervezők az önkéntesek számára beosztásuknak megfelelően biztosítanak majd a mérkőzésekre akkreditációt, Adidas egyenruhát, étkezést.

Jelentkezni január 31-ig az alábbi oldalon lehet regisztráció után:https://applicantportal.enterprise.uefa.com/. Az önkéntességről minden tudnivaló a https://under21.mlsz.hu/onkentes-program oldalon olvasható.

 

U21 EB logo

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió