Híreink

Évindító és partnerkapcsolati börze Dijonban

A Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége a Rajna-Pfalzi és Burgundia Sportszövetséggel, több mint két évtizede fennálló sport partnerkapcsolat keretében 2016. március 18-20. között meghívást kapott a franciaországi Dijonba a hagyományos évindító értekezletre és partnerkapcsolati börzére. Horváthy Lóránt, a KEM SZÖSZ elnöke, Szöllősi Miklós a KEM SZÖSZ főtitkára, a MASZ Észak-Dunántúli Regionális Igazgatósága regionális igazgatója és Varga Zita a partnerkapcsolatot segítő felelőse a német és francia partnerekkel a 2016. évi közös nemzetközi találkozókról és programokról egyeztetett. (2016.03.29.)

Tovább

A KEM SZÖSZ rendkívüli közgyűlése

A Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége 2016 március 01-én (kedden) 16,30 órakor rendkívüli közgyűlést tart a KEM SZÖSZ irodában. (2016.02.18.)

Tovább

Támogatják a szövetséget

Tatán, a városháza dísztermében a KEM SZÖSZ (Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége) és Tata Önkormányzata sajtótájékoztató keretében írt alá öt évre szóló együttműködési megállapodást, amely alapján a szövetség hozzájárul a város kiemelt sportrendezvényeihez, az önkormányzat pedig infrastrukturális támogatást biztosít a Gerecse 50 túrák megrendezéséhez.

Tovább

Tisztújítás a KEM SZÖSZ-nél

Tatabányán, a Megyeházán tartotta meg tisztújító közgyűlését a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége (KEM SZÖSZ). Az eseményen egyhangúlag választották meg az öttagú elnökségét, köztük Horváthy Lórántot további négy évre elnöknek. (Fotónkon, balról jobbra: Szabó Ferenc, Cserna András, Horváthy Lóránt, Szöllősi Miklós, László Imre.)

Tovább

A KEM SZÖSZ közgyűlése

December 11-én (pénteken) 16,30-tól tartja tisztújító közgyűlését a KEM SZÖSZ, Határozatképtelenség esetén a közgyűlést17,00 órától a megjelent létszámmal megtartják, ez az esetleges, ismételt közgyűlés ekkor már határozatképes lesz.

Tovább

Trinacionális szeminárium Trierben

Ha azt mondom a Trierben eltöltött hétről, hogy fantasztikus volt, az nem fedné le a teljes igazságot. Mert annál sokkal több volt, sokkal többet adott. (2015.11.11.)

Tovább

A KEM SZÖSZ évi rendes közgyűlése

Elhalasztotta május 14-ére kiírt éves rendes közgyűlését a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége. Az esemény új időpontja a Tatai Edzőtábor tekecsarnokában: 2015. május 27-én (szerdán) 16 óra 30-tól lesz. (2015.05.12.)

Tovább

A KEM SZÖSZ évi rendes közgyűlése

Május 14-én (csütörtökön) tartja éves rendes közgyűlését a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége. Az esemény a Tatai Edzőtábor tekecsarnokában lesz 16 óra 30-tól.

Tovább

A KEM SZÖSZ évi rendes közgyűlése

Május 14-én (csütörtökön) tartja éves rendes közgyűlését a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége. Az esemény a Tatai Edzőtábor tekecsarnokában lesz 16 óra 30-tól.

Tovább

Évindító és partnerkapcsolati börze Dijonban

A Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége (KEM SZÖSZ) meghívást kapott francia (ABS) és német (LSB-RLP) partnerétől a franciaországi Dijonba, a hagyományos évindító értekezletre és partnerkapcsolati börzére. (2015.03.24.)

Tovább

Áldott, békés karácsonyt, boldog új esztendőt!

A Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége (KEM SZÖSZ) elnöksége, valamint a Sportért, a Sportolókért Alapítvány kuratóriuma nevében áldott, békés karácsonyi ünnepeket és (sport)sikerekben gazdag boldog új esztendőt kíván a sportági szakszövetségeknek, a megye egyesületeinek, szakosztályainak, aktivistáinak, a megye sportélete támogatóinak és a sportszerető polgároknak.

Tovább

« 2/8. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió