Természetjáró körlevél

 
Részt vettünk Galyatetőn a kormányfői turistaház- avatón, ahol örömmel hallhattuk, hogy a Miniszterelnök Úr szerint is „ A turizmus és a természetjárás fejlesztése az országépítés fontos része!” (2015.10.02.)

Koppánymonostoron is jelen voltunk a Szent Pál-szigeti „Monostori Ártéri Tanösvény” avatásán, átadásán Székely Józsefné KVSE szakosztályvezetővel. A 6,7 km-es tanösvény igen romantikus környezetben található és 10 állomása rendkívül érdekes és izgalmas titkokba enged betekintést. A szakosztályok figyelmébe ajánljuk, hogy építsék be programjaikba a tanösvény meglátogatását. Szakmai segítséget nyújt mindenkinek Havran-Tóth Bernadett környezetvédelmi referens Komárom Város Polgármesteri Hivatalában / 34/541-348, 20/465-9134/ és természetesen a KVSE természetbarát szakosztály vezetője Székely Józsefné is / 30-57-40-355 /.

„TESZEDD A KÉKEN!”Közeledik OKTÓBER 10.-e az MTSZ „TESZEDD A KLKEN!” Programja. Kérjük azokat a szakosztályokat különösen, amelyek védnökséget vállaltak az OKK Komárom-Esztergom Megye-i szakaszain, hogy azokra ezen a napon, vagyis OKTÓBER 10.-én szervezzenek munkatúrát vagy egyszerűen egy kis sétát és közben tegyék tisztává, szemét mentessé, járhatóvá, élvezhetővé ezeket a szakaszokat, jelzett útvonalakat.

Segítenek a koordinátorok is, Kőhányástól-Tardosig: Pápai Lászlóné /30 56 27 559 / és Tardostól-Piliscsévig/Piliscsabáig/: Horváthné Hörömpöli Éva 30 92 95 877/ eszközök, zsákok, kesztyűk stb.tekintetében!

A XX.Táncsics IVV túrára a Megye autóbuszt indit szeptember 26-án 7.00-kor Tatabánya vasútállomás-buszpályaudvarról Ácsteszérre. Info: Pápai Lászlóné: 30 56 27 559! A buszköltséget kell csak fizetni, a nevezési díjat a Megye fizeti!/Ez csak emlékeztető az utolsó pillanatban!/

A XX. Esztergomi IVV Túrán rekord létszám, 180 fő vett részt! Köszönet a Meteor SE szakosztály rendezőinek!

OKTÓBER 3.-a sűrű nap lesz TATÁN! Ekkor rendezi a Zöld Sziget Kőr a XX.Mikovényi Által-.ér vizi túrát, ekkor lesz az 5PRÓBA természetjárás, futás, kerékpározás tatai programja, ezzel együtt a Világ Gyalogló Nap, az ÉDK is! Minden túra az Új Kajakház Ökoturisztikai központtól INDUL! / 2KM, 4KM, 7 KM,. 10 KM,20 KM / Tata Öreg-tó partján és nem az Edzőtábortól! Minden táv egyben IVV TÚRA is nevezési díjjal. Az 5PRÓBA külön kiírása az érdeklődők részére a honlapokon megtalálható! A Világ Gyalogló Napon a részvétel ingyenes.

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió