Tatabánya is a Road-Showban

 
  2010-ben Budapest mellett 15 vidéki nagyvárosban, köztük Tatabányán  is megjelenik a NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ rendezvény. Ez azt jelenti, hogy országos mozgalommá vált ez a nagyszerű kezdeményezés. (2010.03.03.)
A TATABÁNYAI SPORT CLUB  IS BEKERÜLT
A NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ ROAD-SHOWBA
 
2010-ben Budapest mellett 15 vidéki nagyvárosban, köztük Tatabányán  is megjelenik a NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ rendezvény. Ez azt jelenti, hogy országos mozgalommá vált ez a nagyszerű kezdeményezés. (2010.03.03.)
 
2010.március 2.-án a Magyar Sportok Házában a szervezők a sajtótájékoztatón bemutatták azt az új logot, amelyek Jankovics Marcell grafikus-művész készített el, mely szimbolizálja a sportágak találkozását, az olimpiai eszmét és az összetartozást.
Az országos szervező iroda olyan regionális partnerekkel kötött együttműködési megállapodást, akik ismerik a helyi adottságokat, sportolási lehetőségeket és kapcsolatuk van a város és a térségek sportegyesületeivel, a helyi médiákkal és lehetőségük van kivitelezni a térségi nagy sportágválasztót.
Ennek a szigorú feltételrendszernek felelt meg Tatabánya Megyei Jogú Város és a Tatabányai Sport Club által felkínált lehetőség is, így 2010.szeptember 17-18.-án a Városi Sporttelep ad otthont több, mint 50 sportágnak a bemutatkozásra és lehetőséget biztosít két napon keresztül a városban és a térségben működő iskolák tanulóinak és tanárainak valamint a polgárok számára a szabadidő kultúrált eltöltéséhez.
Ez a rendezvény is annak a célnak a jegyében fog megvalósulni, hogy minél több fiatalt ismertessenek meg a sport szépségével, mutassa be a sport értékeit és szerettesse meg mindenkivel a sportot és irányítsa arra a figyelmet, hogy milyen lehetőségek rejlenek a mindennapi mozgásban.
Ezen a sajtótájékoztatón Májné Forisek Erzsébet a SOSZ marketing és kommunikációs alelnöke tájékoztatta a média képviselőit arról, hogy a Sportegyesületek Országos Szövetségének elnökségi tagjai milyen erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy az országban működő sportegyesületek részt vegyenek e mozgalomban és a saját térségi és régiós szervezeteiken keresztül közreműködjenek a színvonalas kivitelezésben. Elmondta, hogy az új logo egy bimbó, egy rejtett lehetőség, mely a közös összefogás eredményeképpen kinyílhat és ez a virág az egészséges, fitt sportoló magyar gyerekek szimbólumává válhat.
 
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió