Tata Városáért kitüntetés arany fokozatában részes

 
Tata Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2018-ban a Tata Városáért kitüntetés arany fokozatát adományozta Horváth Zoltánnak, aki az elismerést augusztus 20-án a Kossuth téren megrendezett városi ünnepségen vehette át. (2018.08.21)  

Tata Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2018-ban a Tata Városáért kitüntetés arany fokozatát adományozta Horváth Zoltánnak, aki az elismerést augusztus 20-án a Kossuth téren megrendezett városi ünnepségen vehette át.

Horváth Zoltán, a Komárom-Esztergom megyei Természetjáró Szövetség elnöke a természetjárás megismertetése, tatai népszerűsítése érdekében végzett több évtizedes tevékenysége, továbbá magas színvonalú sportszervezői munkájának elismeréseképpen vehette át a díjat.

Horváth Zoltán mint a polgármesteri hivatal sportreferense 2011-ig, nyugdíjba vonulásáig szervezőként, főrendezőként számtalan programot indított el városunkban. A mai napig is töretlen lelkesedéssel segíti a tó-futások, a Minimarathon megrendezését. Az egyre népszerűbb Gerecse 50 teljesítménytúra egyik kitalálója, 37 esztendeje főszervezője, s az ő ötletének köszönhetően 4 éve a túra 30 km-es útvonala Tatát is érinti. Az országos és a megyei természetjáró szövetségek vezetőjeként évtizedek óta sokat tett és tesz a természetjárás kapcsán Tatán is az egészséges életmód elterjesztéséért és a természet védelméért, sok-sok programot, túramozgalmat indított már útjára. Aktív nyugdíjasként a mai napig fáradhatatlanul és nagy örömmel végzi mindezeket a feladatokat. Munkáját számos kitüntetéssel ismerték el.

Szívből gratulálunk az elismeréshez!

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió