Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál

 
Minden sport-és természetbarát számára remek időtöltést kínál május 1-jén a Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál a Hármashatár-hegyen. (2010.04.22.)
Minden sport-és természetbarát számára remek időtöltést kínál május 1-jén a Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál a Hármashatár-hegyen. (2010.04.22.)
 
Szép környezetben, terepen, sokféle mozgásforma közül választhat, aki úgy dönt, részese szeretne lenni ennek az eseménynek.
Négy sportág többféle hosszúságú és nehézségű távja közül választhatnak a résztvevők, terepfutás, kerékpározás, túra és Nordic Walking várja a sportolni vágyókat.
 
A futók három táv, az 5, a 11 és a 21 kilométer közül választhatnak felkészültségüknek megfelelően. A túrázók és a Nordic Walkingot kedvelők 11,5 km-t vagy 23 km-t teljesíthetnek a hegyi terepen.
 
A bringásokat immár 8. alkalommal várja a Mountain bike szezonnyitó eseménye, az idén a Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál keretében rendezett Buda Mountain Bike Maraton. A táv és a kihívás változatlan: a sport kategóriában 42 kilométeres maraton, a hobby kategóriában 21 kilométeres félmaraton, míg a turista kategóriában 10 km teljesíthető két keréken. Az általános iskolások külön diákversenyen vehetnek részt.
 
A Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál a szabadban való sportolás mellett a környezetvédelmet és az öko szemléletmódot is népszerűsíti: Öko tér is színesíti a majd programot.
 
A remek hangulatúnak ígérkező sporteseménynek a Hármashatár-hegyi Repülőtér ad majd otthont, a friss levegő és a csodálatos környezet tehát adott a sportolni vágyók számára.  
Bővebb információ: www.futanet.hu és www.sportaktiv.hu
 
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió