PUSKÁS ANTAL A HŐS

 
Puskás Antal látássérült császári lakos, aki a Tatabányai VULKÁN SE természetjáró szakosztályának tagja, édesapja ösztönzésére is elhatározta, hogy látás sérült állapota ellenére teljesíteni fogja egyszer az Országos Kék Túra majd 1.150 km-ét egyhuzamban, két hónap alatt. (2015.10.16.)

A Magyar Természetjáró Szövetség lapja a Turista Magazin is felkarolta, segítette, felkészítette, ellátta minden felszereléssel és gondoskodott minden napjára kísérőről!

A Komárom-Esztergom megyei természetbarát szövetség egy általa kiválasztott hátizsákot ajándékozott neki és a megyei majd 100 km-es szakaszra 6 éjszakára biztosította neki és napi kísérőinek a szállást és ellátást.

Puskás Antalt a természetjárók ezrei kísérték gondolatban és bíztatták naponta minden elérhetőségi formán keresztül.

Nem egész két hónap alatt, augusztus 15. és október 11. között Írottkőtől Hollóházáig sikeresen teljesítette vállalását, az Országos Kék Túrát!

Akaratereje, szerény, szorgalmas, kitartó, közvetlen, igazi emberi tartással megáldott mindenki Tónija belopta magát az ország ezer meg ezer természetjárójának szívébe, igazi legenda lett!

Gratulálunk neki és javasoljuk Császár község Képviselőtestületének, hogy Puskás Antalnak díszpolgári elismerést szavazzon meg. melyet a KEM Természetbarát Szövetség elnöksége is szívből támogat, javasol Horváth Zoltán elnök előterjesztésében.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió