Önkéntesek karácsonyi gálája

 
Tatabányán a Népház Show Formációs Táncegyüttes sorozatban lép fel gálaműsorával. Minden előadás teltház előtt zajlik. Boros Ilona művészeti vezető több mint 120 táncosa fergeteges karácsonyi programokkal, meglepetésekkel kedveskedik a közönségnek. (2015.12.23.)

A második gálán Popovics György a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke köszönte meg a szenzációs programot és örömmel közölte azt is, hogy a teltházas nézősereg között helyet foglalt a népszerű Gerecse 50 teljesítménytúra 120 /!/ önkéntese is és, hogy a Gerecse 50 idén a Megyei Értéktárba is felvételt nyert.

A Gerecse 50 főrendezője már 34 éve Horváth Zoltán, aki minden évben nagy gondot fordít a rendezők, a szervezők, a pontőrök, az indítók és érkeztetők megbecsülésére. Idén felesége ötletét valósította meg azzal, hogy szponzori támogatást szerezve a Tatabányai VOLÁN SE és a Tatabányai VULKÁN TSE valamint a TAC szabadidősport szakosztálya és az Oroszlányi Turista Egyesület összesen 120 tagját meglepte a Karácsonyi Gála belépőjével!

Csillogott a szeme a főrendezőnek, amikor a remek programra eljött mindenki, mert bizony erre még nem volt példa, hogy ennyi önkéntes egyszerre egy helyen ilyen színvonalas ajándékot vehessen át áldozatos, több éves, önzetlen, önkéntesi munkájáért!

Mivel az önkéntesek minden generációt képviselnek, ez garanciát jelent a Gerecse 50 jövőjének is, vagyis, hogy szervezőben, rendezőben nem lesz hiány a 2016-os 35. Gerecse 50-en és az azt követőkön és más szabadidősportos illetve természetjáró rendezvényeken sem!

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió