Ha lehet, lesz Gerecse 50

 
2020-ban a vírus miatt meg nem rendezett Gerecse50 teljesítménytúra 2021. április 17-18-án kerül megszervezésre a tervek szerint. Óvatosan fogalmaznak a szervezők: „Ezek a hírek, változások, tervek csak akkor lépnek érvénybe, ha április harmadik hétvégén a jogszabályok és a vírushelyzet engedi azt, hogy idén a szokott időben megszervezhessük a Gerecse50 teljesítménytúrát. (2021.01.16)

Gerecse 50 - 2021

 

Mi úgy készülünk, hogy megszervezzük. Minden nap azon dolgozunk, hogy a lehető legbiztonságosabban, mindenki egészségét szem előtt tartva tudjuk lebonyolítani a rendezvényt. Ahogy ezt tudjátok, nem csak rajtunk múlik, de mi mindent megteszünk.”

 

Az idén a tervek szerint két nap alatt bonyolítanák le a közkedvelt túrát. A járvány miatt fontos, hogy egyszerre, egy helyen, egy időben minél kevesebb ember legyen és mindenki tartani tudja a megfelelő védelmi távolságot. Ennek megfelelően április 17-én, szombaton túráznának az 50-es táv résztvevői, április 18-án, vasárnap pedig a 30-as, a 20-as és a 10-es távok lennének a főszereplők. Tehát az esemény időpontja: 2021 április 17-18. (szombat-vasárnap)

 

2020-ban a 8000 nevezésből 7600 kelt el. Ezeket a nevezéseket helyezték át a szervezők idei túrára. Aki tavaly benevezett a Gerecse50-re bármelyik távon, annak idénre is érvényes a nevezése. A maradék 400 hely erejéig nem nyitják meg a nevezést. Ezzel is csökkentve a tömeget az idei túrákon. Tehát ha valaki tavaly nem nevezett be, de idén szeretne indulni, akkor a tavalyi nevezettektől tud átvenni nevezést, amelyre a rendszer lehetőséget biztosít.

 

A nevezések kereséséhez, vételéhez, eladásához ajánljuk a Facebook eseményünket, mint közös felületet: https://www.facebook.com/events/286578488891355

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió