Gerecse 50 Teljesítménytúra 2016

 
(2016. április 16. 2800 Tatabánya, Jubileum Park) 1982. év óta minden év áprilisának 3. szombatján kirándulók ezrei lepik el a Gerecse hegységet, hogy végig gyalogolják a Gerecse 50, 30, 20 és 10 teljesítménytúra valamelyikét. Vannak, akik kihívásként fogják fel a rendezvényt, és vannak, akik egy jó túrára vágynak, és nem törnek a szintidő megdöntésére. Egy azonban bizonyosra vehető, hogy aki részt vesz biztosan jól fogja magát érezni. (2016.04.11.)

A Bányahegy alatt...

A túrákat minden felkészült túrázónak ajánljuk, nemre való tekintet nélkül, de az 50 km-es távot 10 év alatti gyerekeknek nem javasoljuk. A rajtlapon viszont minden indulónak aláírással kell tudomásul vennie, hogy saját felelősségére indul, kiskorúaknál legalább egy szülői aláírást kérünk!


Túra útvonala: Tatabánya - János-forrás - Baji vh. - Tardos - Pusztamarót - Héreg - Bánya-hegy - Koldusszállás - Kisréti vh. - Panoráma út - Turul - Tatabánya
Rajt- Cél: Tatabánya Jubileum Park Köztársaság út és a Csónakázó tó közötti területen a túraközpontban. A parkban a Cassandra büfé egész nap nyitva van, öltözők és WC áll rendelkezésre, valamint csomagmegőrzés és tisztálkodási lehetőség is van. A park tele van játszó elemekkel, a várakozóknak és a beérkezőknek tágas hely áll rendelkezésre.
Indulás: a túrázók a túraközpontból 6:00-8:30 között indulhatnak el.

Nevezés
Személyesen:
április 15-én, pénteken 14:00 és 18:00 óra között a túraközpontban a túra napján 6.00-8.30 óra között.
Online április 13-ig:
http://www.turistamagazin.hu/gerecse-2016.html

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió