Jól szerepeltek a KEM-i tekecsapatok

 
Férfi felnőttcsapataink a középmezőnyben végeztek a mögöttünk hagyott szezonban az NB-s tekebajnokságokban, az utánpótlás pedig remekelt: az Oroszlány arany-, a Nyergesújfalu ezüstérmet szerzett. (2016.07.29)

Oroszlány - Gyula mérkőzés

 

A magyar bajnokság NB-s mezőnyében három megyei csapat versenyzett a 2015-16-os bajnoki szezonban. Az NB I (az Extraliga alatti, tulajdonképpeni második vonal) Keleti csoportjában a Bábolna SE és az Oroszlányi SZE, az NB II Északnyugati csoportjában pedig a Nyergesújfalu SE vett részt a bajnokságokban.

 

A Bábolna SE számára az őszi idény remekül sikerült, hiszen a csapat féltávnál még a 2. helyen állt, mindössze egy ponttal lemaradva a listavezető Szegvártól. A tavaszi idény ezzel szemben komoly visszaeséssel párosult, amelynek következtében az 5. helyre csúszott le a csapat. Az ifi is hasonlóan felemás szezonon van túl. Remek őszi szereplés után 2. helyezés, majd egy gyengébb tavasz után a felnőtthöz hasonlóan végeredményben 5. pozíció.



Az Oroszlány stabil középcsapatként küzdötte végig a szezont, ősszel és tavasszal is azonos, 50%-osnál valamivel gyengébb teljesítményt nyújtva. Az őszi idény után 8. helyen álló csapat végül a 7. helyen fejezte be a bajnokságot. Az ificsapat viszont remekelt: a bajnokság első felében minden meccsét megnyerte az együttes, és tavasszal ugyan már csúsztak be vereségek, az OSZE már fordulókkal a bajnokság vége előtt begyűjtötte az aranyat, megvédve ezzel címét.

 

A Nyergesújfalu a bajnokság első felében gyengébben szerepelt, de az eredményes tavaszi játéknak köszönhetően végül pontosan 50%-os mérleggel, a 7. helyre jött fel a csapat. Az ifi féltávnál (igaz, holtversenyben) még vezette a bajnokságot, de tavasszal a rivális Úrkút volt a jobb, így a Nyergesújfalu végül ezüstérmet szerzett, de természetesen így is minden dícséretet megérdemel a csapat.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió