Turul Kupa - harmincadszor

 
A Komárom-Esztergom megyei Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány szeretettel meghívja Önt, Önöket a 2016. április 24.-én, vasárnap 10 órakor kezdődő Turul Kupa, a mozgáskorlátozottak 30. országos autós ügyességi versenyére (női-férfi, kéz- és lábvezérlésű kategóriákban), és Humanitás-kupa, a kerekesszékesek 10. országos ügyességi versenyeire! (2016.04.19.)

Turul Kupa díjátadó 2015.

Kategóriák: 1. Női önhajtós; 2. Férfi önhajtós; 3. Aktív; 4. A kerekesszékest a segítő tolja; 5. Utcai elektromos; 6. Szobai elektromos 7. 3-4 kerekű moped, 8. Szabad kategória.

A két országos rendezvényre jelentkezni és érdeklődni lehet Adamecz Lászlónál a 06-70/235-2733 telefonszámon, illetve adamecz.laszlo@gmail.com e-mail címen, vagy az Alapítványnál (34/316-775) és a kemteglap@gmail.com.

A versenyzőket ebéddel várjuk. Jelentkezés április 21.-ig, vagy egyeztetés alapján.

A két országos program mellett családok, gyerekek, felnőttek részére változatos, színes sport- és ügyességi játékokra, KRESZ-TOTÓ, ÁHI-JÓGA, BOCCIA BEMUTATÓ, VERSENY stb. hívjuk és várjuk a lakosságot, továbbá a mozgáskorlátozottak korábbi évek résztvevőit versenyre, baráti találkozóra.
Helyszín: Tatabánya, Vértes Agorája 2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 1.
Minden program ingyenes!

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió