KINCSESBÁNYÁN AZ IVV TÚRÁN

 
A Székesfehérvári Vízivárosi Lakótelepi Egyesület nagy sikerrel rendezte meg a Kincsesbánya IVV túrát, mely egyben az Észak-Dunántúli Kupa túrája is volt. (2016.01.29.)

A Magyar Szabadidősport Szövetség pályázati lehetőségének jóvoltából Komárom-Esztergom megyéből a KEM Természetbarát Szövetség és a Tatabányai Szabadidősport Szövetség szervezésében 90 fő, két autóbusszal érkezett Kincsesbányára, hogy a 10, a 20 és 30 km-es távok közül válasszon magának / többségben a 10 km-es indultak, de voltak akik a 20 km-re vállalkoztak . Maguk a rendezők is meglepődtek a rekord létszámú résztvevők megjelenésén, hiszen 686-an neveztek az általános iskolában remekül berendezett rajt-cél helyen a szép számú , lelkes, szakszerű, fiatal önkéntesek asztalainál.

A remek időjárás is hozzá járult a nagy érdeklődéshez, de minden elismerést megérdemelnek az ellenőrző pontokon és a rajt-célban serénykedő rendezők és a szakszerű gépkocsi és autóbusz irányítást végző polgárőrök is.

A túra állomásain narancs és édesség szeletek várták a résztvevőket, míg a célban forró teával és zsíros kenyérrel fogadtak mindenkit.

A legnagyobb létszámú szakosztályok a Tatabányai Vulkán TSE és a Tatabányai VOLÁN SE voltak.

A résztvevők legtöbbje úgy búcsúzott a célban a rendezőktől, hogy jövőre is jönnek a jubileumi X.Kincsesbánya IVV túrára.

 

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió