Sportpálya ünnepélyes átadása Kisbéren

 
A IV. Járási Családi Sportnap keretében 2016. szeptember 9-én ünnepélyesen átadásra került a városi Spartacus Sportpálya. (2016.09.19)

Átadták a kisbéri focipályát

 

Az ünnepségen, a házigazdákon kívül részt vett Czunyiné dr. Bertalan Judit egyéni országgyűlési képviselőnk, dr. Kancz Csaba Komárom-Esztergom megyei kormánymegbízott és az MLSZ megyei igazgatóságának társadalmi elnöke, Popovics György a megyei közgyűlés elnöke, Khéner László az MLSZ megyei igazgatója, Bozori Zsuzsanna a Kisbéri Járási Hivatal vezetője, Bajkai Csaba esperes-plébános, Vajs Tibor református lelkipásztor és a járás településeinek képviselői.

 

Sinkovicz Zoltán, Kisbér város polgármesterének, valamint a meghívott vendégek ünnepi beszédeiből megtudhattuk, hogya beruházás keretében a felújított pályán kívül új öltözőépület épült, automata öntözőrendszer került kialakításra, melyhez új kutat fúrtak, új kapukat és kispadokat vásároltak. A mintegy 47 millió forintos beruházásból 3,5 millió forint az MLSZ közvetlen támogatása, majdnem 30 millió forint a pályázatokon elnyert támogatás és a társasági adókedvezményeken keresztül a cégektől kapott összeg és 14 millió forint az önkormányzat önrésze.

 

Arra biztatták a labdarúgás iránt elhivatott lokálpatrióta érzelmű Kisbérieket, és különösen a korábbi játékosokat, hogy vegyenek részt a klub életében, ezzel segítve a fiatalok helyben tartását és az eligazoltak visszacsábítását, s legyen a cél egy megyei első osztályban játszó csapat felépítése. Végül köszönetet mondtak mindazoknak, akik közreműködésükkel vagy anyagi támogatásaikkal hozzájárultak a beruházáshoz.

 

Sinkovicz Zoltán polgármester a meghívott vendégeket egy névvel ellátott mezzel ajándékozta meg, majd Bajkai Csaba és Vajs Tibor megáldotta a pályát. A Petőfi Sándor Általános Iskola diákjainak műsora után a vendégek a szalag átvágása után átadták a pályát a csapatoknak.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió