Sportolók és edzők jutalmazása

 
A tatai önkormányzat a hagyományok szerint évente elismerést ad át a város legjobb sportolóinak és edzőiknek. Örvendetes, és a tatai sport minőségét bizonyítja, hogy évek óta 300 fölött van a díjazottak száma. (2015.01.14.)

   Szigorú szabályok alapján döntenek a 2014. évi jutalmazottakról, az elismeréshez több kitételnek kell megfelelniük a sportolóknak és a trénereknek is. Ezek a következők: országos bajnokságon 1-6. helyezés, országos diákolimpia döntőjében érmes hely. Nemzetközi viadalokon élért 1-6. helyezés (sportági Európa- és világbajnokságok, továbbá minden olyan verseny, melyen a részvevő nemzetek száma legalább öt). Ezeket viszont kiírással vagy eredménylistával kell igazolni.

   Schäfferné Czirok Vera, a Tatai Közös Önkormányzati Hivatal ifjúsági- és sportreferense kéri, hogy a jelöltek nevét (a díjazásra javasolt sportolók, edzők) hivatali címére, a 2890 Tata, Kossuth tér 1. szám alá küldjék meg. Ez faxon (34/586-480) vagy e-mailen is lehetséges (sportreferens@tata.hu). 2015. január 30-ig van lehetőség javaslatot tenni.

   Szervezési okokból a határidőn túl érkező listákat, nevezéseket nem fogadják el. Az ünnepélyes díjkiosztó a Kőkúti-iskolában lesz február 27-én (pénteken) 15 órától.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió