Sportlövészet: Szíjj és Nagy aranya

 
A Komárom Városi Sportegyesület rendezte meg az országos sportlövő serdülő bajnokságot Szőnyben. A megyebeli fiatalok kiválóan szerepeltek a színvonalas ob.n. (2008.12.04.)
A Komárom Városi Sportegyesület rendezte meg az országos sportlövő serdülő bajnokságot Szőnyben. A megyebeli fiatalok kiválóan szerepeltek a színvonalas ob.n. (2008.12.04.)
 
34 honi egyesület 147 sportlövésze küzdött a helyezésekért. A vendéglátó komáromiak remek szereplése nem volt meglepetés, hiszen a határvárosiak az utánpótlás korosztályban az ország élvonalát alkotják.  szállt harcba a Molaji kis sportcsarnokban a bajnoki címekért, helyezésekért. A komáromiak a hagyományoknak megfelelően teljesítettek, kiváló eredményeikkel két kategóriában is a dobogó legfelsőbb fokára állhattak. Közülük is kiemelkedett Nagy Sándor, aki sokadik bajnoki címét szerezte meg.
Szíjj Kamilla sem hagyott kétséget afelől, hogy ő korosztálya kimagasló egyénisége.
 
A megyebeli lövészek eredményei:

Légpisztoly 20 lövés fiúk: ...5. Klányi Ádám 160 kör (Piliscsévi Lövész Klub), ...10. Belicza Balázs 139 kör (Pilicssévi Lövész Klub). Légpuska 20 lövés lányok: ...3. Varga Inez 140 kör (Piliscsévi Lövész Klub), ...8. Malkovics Zsófia 103 kör (Tatabánya VLK). Légpuska 20 lövés fiúk: ...17. Varga Tibor 114 kör (Komáromi VSE), ...19. Pintér Tamás 111 kör (Komáromi VSE), 22. Tóth Tihamér 107 kör (Komáromi VSE). A komáromi csapat a hetedik helyen zárt. Légpuska 40 lövés lányok: 1. Szíjj Kamilla 378 kör (Komáromi VSE). Légpuska 40 lövés fiúk: 1. Nagy Sándor 386 kör (Komáromi VSE).

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió