Fekvenyomás futással

 
 A Tatai Aréna Sport Egyesület testépítő szakosztálya megrendezte fennállása második fekvenyomó versenyét, amely eltérő volt a szokványos viadaloktól. (2009.12.27.)
A Tatai Aréna Sport Egyesület testépítő szakosztálya megrendezte fennállása második fekvenyomó versenyét, amely eltérő volt a szokványos viadaloktól. (2009.12.27.)
 
Annyival volt nehezebb a korábbinál, hogy itt a fiúknak a testsúlyuk 80 %-ával kellett elvégezni a gyakorlatot, a lányoknak a 40%-ával, és utána 2000 méter futás következett. A két eredményből lett kiszámolva a teljesítmény.
A feladatot 10 versenyző kiválóan teljesítette. A TASE Testépítő szakosztálya már több versenyt is szervezett és ezután is tervezi, mert mind több olyan fiatal van, aki nem csak hobbiszinten formázza testét, izmait, hanem bátran kiáll a megmérettetések elé.
A sport és az egészség megőrzés egy hosszútávú biztosítéka az egészséges életmódnak. A testépítés és az erőemelés viszont 15 éves kor felett kezdhető el, hiszen addig még fejlődnek az izmok, izületek, könnyebb komolyabb sérülést elszenvedni. A szakfelügyelet pedig elengedhetetlen. A TASE testépítő szakosztályának vezetője Khabwari Willam Manyala nemzetközi személyi edzői diplomával rendelkezik. Ő adja meg a szaksegítséget a versenyezői szándékkal edző tagjainknak.
A legközelebbi verseny februárra tehető, amikor ismét egy új kihívás elé állhatnak a bátor és erős sportemberek
 
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió