Tar Sanyi remeklése

 
Az ország egyik legrangosabb ökölvívó eseményére nagy létszámú versenyző nevezett, ahol is 202 résztvevő mérlegelt. A kiemelt versenyen 4 tatabányai versenyző indult a bajnoki cím megszerzéséért. Vörös Róbert, Szabó Bence, Tar Sándor (képünkön jobbra), Dér József. (2015.06.20.)

Rózsa András vezetőedző elégedett volt a versenyzők teljesítményével, akik győzelemmel jutottak tovább az elődöntőbe.   Dér József technikás ökölvívással a Surman BC versenyzőjét búcsúztatta, majd a döntőbe jutásért Rácz Györggyel a Vasas SC versenyzőjétől szoros pontozással maradt alul és a súlycsoportjában végül az a Mátés Patrik nyerte meg a bajnoki címet, akit József a Forrás Rádió Ökölvívó Gálán már korábban legyőzött.

Vörös Róbert – edzője Kardos József – harcos ökölvívással jutott az elődöntőbe, ahol is Vincze Bálintot győzte le. A döntőbe jutásért nagy csata zajlott, azonban Róbert a mérkőzés során megsérült, melynek következtében a verseny orvosa nem engedte tovább a mérkőzést, így sérülése miatt nem juthatott a döntőbe.

Szabó Bence a döntőbe jutásért színvonalas, technikás mérkőzés során a Magyar Bajnoktól szenvedett pontozásos vereséget, így végül bronzérmes lett.

A Földi Imre Ösztöndíjas Tar Sándor első mérkőzésén az első menetben döntő fölénnyel verte ellenfelét. Majd a második mérkőzésénél osztrák válogatott ellenféllel találkozott, ahol Sándor ismét megmutatta tehetségét és technikai tudását, így a bírók egyhangú döntése során a döntőbe jutott.

A döntőbe a Dávid SC versenyzője várta, aki két menetig bírta Sándor ütéseit, majd a harmadik menetben a tatabányai versenyző megrendítő erejű ütéseinek következtében a bíró beszüntette a mérkőzést. Sándor válogatott versenyzőhöz méltóan szerepelt, a nemzetközi megmérettetés során sikerült tavalyi bajnoki címét megőriznie.

A verseny végeredménye a TSC részéről 1 aranyérem és 3 bronzérem, így végül minden versenyzőnk éremmel térhetett haza.

A versenyzőkön kívül bírók is képviselték Tatabánya színeit, név szerint: Babai Sándor, Csokor Zoltán és Udvari Attila.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió