Tar Sándor ismét remekelt

 
A 2015. évi Énekes István emlékversenyen 34 egyesület 90 versenyzője indult. Az ifjúsági korcsoportnak ez az év első válogató versenye, ami hozzájárul a válogatott keret kialakításához. A tatabányai Tar Sándor győzött a rangos viadalon. (2015.02.23.)

A 4 napos verseny kemény csatákat hozott a feltörekvő fiatalok részére, akik a fiatalabb korcsoportból jöttek fel ebbe a korcsoportba. A mezőny egyik legsűrűbb súlycsoportjában indult a tatabányai Tar Sándor, ahol 16 induló állt a rajthoz a bajnoki cím megszerzéséért. Sándor a döntőig menetelve, minden mérkőzését - bizonyítva klasszisát – technikai KO-val nyerte. A Madárfészek akadémia versenyzőjét is nagy fölénnyel és biztosan győzte le Sándor, ezzel is bizonyítva kimagasló, tehetségét és felkészültségét. Ennek eredményeként a TSC versenyzője vehette át a dobogó tetején a bajnoknak járó trófeát. Ezzel a teljesítményével biztosította a helyét a válogatott keretben.

 

A Tatabányai SC másik versenyzője Szabó Bence 49 kg-ban indult, aki az elődöntőbe jutásért a későbbi bajnokkal került szembe, így végül az előkelő 5. helyen végzett. Rózsa András vezetőedző elégedett volt a versenyzők teljesítményével.

 

Az 59. Nemzetközi Bocskai István emlékversenyen 18 ország 140 versenyzője indult, így akár egy „kis világbajnokságnak” is minősülhetett volna a verseny. A színvonal nagyon jó volt, méltó volt a névadóhoz. A mérkőzéseken a magyar elit vett részt, így közöttük Czifrik János képviselhette a Tatabányai SC színeit. A nyolc közé jutásért egy lengyel ellenféllel küzdött meg, ahol az ellenfél kezét emelték a magasba, azonban a TSC versenyzője ezzel is egy rangos nemzetközi versenyen szerezhetett rutint.

 

Felkészítő edzője Kardos József. Bíróként pedig Babai Sándor képviselte Tatabánya színeit. A Zágrábban megrendezésre kerülő Magyar – Horvát válogatott csapattalálkozón a két tatabányai nemzetközi AIBA bíró Babai Sándor és Csokor Zoltán képviselte városunk színeit. A magyar csapat 10:8-ra legyőzte a horvát csapatot.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió