Két tatai bunyós az Eb-n

 
Kecskeméti Martin és Kecskeméti Ronald, a TTT-HSE ökölvívói egész évi kiváló teljesítményeik után utazhattak az oroszországi Anapa-ban rendezendő serdülő kontinensbajnokságra. (2015.11.02.)

 Ez nem akármilyen nagy elismerés, hiszen az ökölvívás nem tekint vissza hosszú múltra Tatán. A szisztematikus nevelő munka gyümölcse kezd beérni.

Martin és Ronald Flórián Bélával

Martin és Ronald súlycsoportjuk legjobbjai közé tartoznak, ők országos bajnokságot és diákolimpiát is nyertek már. Egyhónapos, kemény felkészülésen vettek részt a Tatai Edzőtáborban, ahol nagyon elszántan tréningeztek.

Flórián Béla és Kuzma Csaba edzők nagyon bíznak a fiúkban, mert képességeik és felkészültségük alapján akár dobogós helyezést is elérhetnek az Európa-bajnokságon.

Vörös Marci remek formában van

Vörös Márton szintén a TTT-HSE ökölvívója, aki a napokban újabb aranyérmet szerzett az Ausztriában rendezett nagyszabású ifjúság tornán, ahol a magyar válogatott színeiben lépett szorítóba. Marci minden ellenfelét egyhangú pontozással verte az elődöntőben és a döntőben is. Edzője, Kalló László bízik benne, hogy jó formáját átmenti a november elején kezdődő ifjúsági országos bajnokságra is.

Péntek

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió