Bunyó a Gyémánt Fürdőn

 
A Tatabányai SC ökölvívó szakosztálya negyedszer rendezte meg a Beach Box gálát. A hazai versenyzőkön kívül az ország számos pontjáról érkeztek indulók, ráadásul az olasz–magyar junior és ifjúsági női válogatott összecsapáson is szurkolhatott a közönség. (2015.08.15.)

Immár negyedik alkalommal rendezte meg a Tatabányai SC ökölvívó szakosztálya és a Gyémánt Fürdő a Beach Box gálát a tatabányai élményfürdő területén.
A rendezvényt Bereznai Csaba, Tatabánya alpolgármestere nyitotta meg, aki beszédében kiemelte a sport fontosságát és annak a fiatalok testi és lelki fejlődésére gyakorolt jótékony hatását. Elmondta, hogy a TSC ökölvívói között több eredményes és tehetséges versenyző van, közülük a legkiemelkedőbb a tavalyi Eb-bronzérmes és Földi Imre Sportösztöndíjas Tar Sándor. Majd javasolta a szülőknek, hogy gyermeküket vigyék le az ökölvívó edzőterembe, ahol lehetőség nyílik az önvédelmi sport elsajátításán kívül az akaraterő és az önfegyelem erősítésére is.
A gála első felében az ország különböző pontjáról érkezett hazai versenyzők küzdöttek meg egymással. A megmérettetésen több csapat képviselői vettek részt: Balatonfüred, Kőbánya, Halásztelek, Hévíz, Győr, Veszprém, Székesfehérvár, Oroszlány és Tatabánya. A TSC tagjai közül Dér József, Vörös Róbert, Mészáros Zoltán és Csímár Dávid lépett a kötelek közé.
Természetesen a különdíjak is gazdára találtak a viadalon. A legjobb csapatnak járó díjat a Kőbánya alakulata vehette át. A legkiválóbb vendég versenyzőnek a halásztelki Gábris Krisztiánt választották, míg a legjobb hazai bokszoló Csímár Dávid lett. A szünetben egyébként Koltai Ármin vezetésével harcművészeti bemutatót is láthatott a nagyérdemű. A program második részében az olasz–magyar junior és ifjúsági női válogatott összecsapás következett. Sérülések miatt az előre tervezett tizenkettő helyett csak hat pár csatázott egymással. A színvonalas mérkőzések után mind a két csapat vezetősége meg volt elégedve a teljesítménnyel, illetve a rendezéssel és a helyszínnel is. A válogatott találkozó végeredménye döntetlennel zárult.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió